Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hofors

Sluta jaga rörmokare i Hofors, låt dom jaga dig istället. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Hudiksvall

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hofors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hofors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hofors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hofors

AB Hofors VVS-Installationer

Lillågatan 25, Hofors

0290 - 22493

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Hofors kommun

Kommuninformation

Hofors kommun ligger i västra Gästrikland ca 4 mil från Gävle. Kommunen har ca 9900 invånare och djupa rötter i järnhanteringen vilket präglar näringslivet. Kommunen består av två tätorter, Hofors och Torsåker.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag önskar att byta ut min vattenberedare som inte funkar bra. Jag önskar en vanlig 200 liters, med installation och borttagning av den gamla.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska få ny vattenmätare av kommunen och behöver installera en konsoll samt kranar som är godkända för detta.

  Hudiksvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage av vatten från vattenlås i handfat. Gäller 2 stycken. Rinner mycket vatten från kopplingen.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Jag behöver köpa en ny blandare i duschen Och installera den. Vänliga hälsningar Malin

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver koppla in en tvättmaskin.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkommande vatten sitter nu i bastun. Vill inte gräva upp ledningarna men jag vill flytta rördragningen så att avstängningen och mätaren kommer på utsidan av bastun. Dvs från golvnivån ta av röret och dra parallellt med golvet och genom enkel trävägg till utsidan.

  Sandviken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp för att det är något i badrummet som luktar konstigt

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan