Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Högsby

Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Vatten / Avlopp

Vimmerby

Vatten / Avlopp

Kalmar

Vatten / Avlopp

Oskarshamn

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Högsby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Högsby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Högsby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Högsby kommun ligger mycket vackert i ett landskap dominerat av skogsområden, men här finns också sjöar, vattendrag och uppodlad mark. Det bor ca 5900 invånare här och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Sätta dit badrumsmöbler toalettstolen handfatet etc.

  Vimmerby
 • Vatten / Avlopp

  Installering av en diskmaskin. Vi tror att det redan är draget med rör men är inte helt säkra.

  Kalmar
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Vår kran utomhus, den till trädgårdsslangen, läcker och vi är relativt övertygade om att det är packningen som är trasig. Kan ni fixa detta samt vad kostar det?

  Oskarshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av pump till hydrofor, ev byte till pump och hydropress. Fastigheten ligger i Mönsterås kommun.

  Mönsterås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installering av diskmaskin

  Borgholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med en ny toalett plus installationen

  Västervik
 • Vatten / Avlopp

  Vatten tryck är dåligt o behöver gräva o bytta rör

  Nybro

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan