Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hörby

Letar du efter bra rörmokare i Hörby? Då har du hamnat helt rätt! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Lomma

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hörby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hörby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hörby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hörby

Bröd Åbergs Rörtjänst i Hörby AB

Banvallsv 5 B, Hörby

0415 - 12907

Ändra uppgifter

JH VVS

Benarp 5348, Hörby

070 - 8886973

Ändra uppgifter

L o U Anderssons Rör o Sanitet i Orås AB

Orås 1033, Hörby

0413 - 32247

Ändra uppgifter

Åkerholms Rör AB HK

Vallgatan 4, Hörby

0415 - 14045

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Hörby kommun ligger i Skåne och har ca 14700 invånare. Hörby är av tradition en aktiv handelsort. Här finns också ett expansivt näringsliv med över 1 000 små och medelstora företag. Rolig kuriosa: I Hörby startades flest nya företag i Skåne per tusende invånare under första halvåret år 2005

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vår vägghängda toalettstol på bottenvåningen har börjar läcka, lyckades lösa detta själv med att flytta packningen. NU har det istället börjat lukta från avloppsröret. Behöver troligtvis ny packning både på inkommande och utgående vatten.

  Lomma
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättmaskin i badrum i lägenhet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Befintligt väggmonterat (på bultar) tvättställ skall bytas ut mot nytt likadant + ny blandare med lyftventil. Vill ha pris inkl. bortforsling av nedmonterat.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill installera en diskmaskin i köket och behöver hjälp med att koppla alla rör.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett badrum i källare där det finns en golvbrunn som vi idag inte använder. Skulle vilja få offert på att dels kolla så att golvbrunnen är intakt och kan användas, och sedan koppla in en existerande vask (1 meter ifrån) samt existerande tvättmaskin (1 meter ifrån, men som idag släpper ut vattnet i duschbrunnen).

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Montera duschhörna, byte från badkar, kranar och avlopp justeras

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Nytt kök:Nytt avlopp, håltagning behövs i golv. Avloppsledning förläggs i tak källare, kopplas till befintlig stam.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan