Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Huddinge

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Huddinge. Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Värmepumpar

Norrtälje

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Järfälla

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Huddinge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Huddinge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Huddinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Huddinge

AB Optimal Energi Bröderna Westin

Solfagravägen 42, Huddinge

08 - 6081080

Ändra uppgifter

AB Trångsunds Rör

Skogås Torgväg 6, Skogås

08 - 7718810

Ändra uppgifter

Hagsätra Rör AB

Bäckdalsvägen 5, Huddinge

08 - 7460600

Ändra uppgifter

Hans Åman Rör AB

Storskiftesvägen 79, Huddinge

070 - 7104200

Ändra uppgifter

Huddinge Rör AB

Lännav 46, Huddinge

08 - 7746898

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Huddinge kommun är en modern storstadskommun med närmare 100 000 invånare och är den näst största kommunen i Stockholms län. Det är studentrikt via universiteten Södertörns högskola, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Senaste förfrågningar

 • Värmepumpar

  Byte av värmepump. Ny värmepump finns på plats

  Norrtälje
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Önskar få en offert för följande:Jag har köpt en ny diskmaskin som Elgiganten ska installera, men det visar sig att min ballofix i köket inte fungerar (jag har en huvudballofix i badrummet som styr hela lägenheten och den fungerar däremot).

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskmaskin i köket. Vatten och elen är förberedd att installera diskmaskin för det finns redan en diskmaskin installerat på plats man behöver bara byta diskmaskin.

  Järfälla
 • Vatten / Avlopp

  Jag söker en rörmokare som kan hjälpa mig med att byta vattenlås i köket så snart som möjligt. Det blir stopp så att vattnet stannar kvar i vasken. Jag måste ta bort "locket" till vattenlåset och tömma ut, alternativ ställa en hink under när jag spolar vatten.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage under handfatet i badrummet ur vattenlåset (tvättmaskin samt torktumlare är även inkopplade till vattenlåset)

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sänka ner rör från ett element under golvet. Vi har redan sågat upp golvet. Sätta 2 st ballofix på befintliga rör.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt ut en varmvattenberedare, byt kran till badkar, byt en dusch slang hand dush

  Södertälje

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan