Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hylte

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Hylte. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Hylte och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Laholm

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hylte. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hylte finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hylte som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hylte

AB Hylte Rörbolag

Landerydsv 18 Hyltebruk

0345 - 17325

Ändra uppgifter

Gustafssons V.V.S i Hylte AB

Järnvägsgatan 4 Hyltebruk

0345 - 71416

Ändra uppgifter

Unnaryds Värme & Sanitet AB

Norra Vägen 44 Unnaryd

0371 - 60070

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Hylte kommun

Kommuninformation

Hylte kommun belägen i både Halland och Småland har ca 10200 invånare. Hylte kommun är ett resultat av kommunsammanslagningen 1974 då kommunerna Hyltebruk, Torup och Unnaryds kommun slogs samman. Det är en småföretagarkommun, och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskbänk i tvättstuga Och eventuellt byta golvet i tvättstuga

  Laholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra om befintliga rör på en toalett samt installera två ballofixer.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage under diskbänken

  Kungsbacka
 • Vatten / Avlopp

  Sätta kran till diskmaskin och sätta in ny befintlig diskmaskin, samt byta kran till köksbänken

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med en pelletspanna, verkar läcka lite vatten. Troligtvis behöver bytas så snart som möjligt. Det är ju kallt o snart jul, så det är bråttom.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av VVS i nyproducerad villa i Vallda Enplansvilla 188 m2 Grundplattan är klar med ingjutna värmeslingor I projektet skall ingå värmepump ( luft / vatten ) Ritningar och handlingar finns att skicka vid intresse

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bekymmer med lukt på toa och i källaren , kan vara borta i månader ,sen kan det hålla på några veckor.

  Laholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan