Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Jämtland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Krokom

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

KOMMUNER I Jämtland

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill veta vad ni tar per timme för att montera bort ett gammalt tvättställ och montera ett nytt?( rotavdrag)

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenmätare till hushåll. Vi är en vattenförening på Norderön som vill titta på vad det skulle kosta att sätta in vattenmätare till alla anslutna ca 17 st. Pris för material och installation per hushåll?

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasiga rör från toa och köksavdelning och badrum. läcker ner undervåning. hyresgäst flyttad så arbetet, ev relining eller byte av stammar delvis?

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  FÖR ATT KOMMUNEN SKA KUNNA SÄTTA IN NYA VATTENRÄKNARE,MÅSTE DEN GAMLA MÄTAREN VID VATTENINTAGET GÖRAS OM. dETTA GÄLLER För att kommunen ska kunna sätta in nya vattenmätare, måste det gamla vattenintaget göras om i tre hus nr 11,13 och 15 på Radhusvägen i Krokom.

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En radiator slinga som idag förser del av över- och nedervåning skall delas till två nya slingor, en för vardera våning. De nya rören dras i tak mellan glaspanel. Ingen anslutning till fjv central nödvändig i detta skede då central senare skall flyttas vid badrumsrenovering.

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stort hus byggt 1948, 3 våningar, 250 kvm rörsystem aldrig bytt, Önskar ungefärligt pris på stambyte.

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver ett nytt tvättställ med inmontering

  Krokom

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan