Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Jämtland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Härjedalen

VVS-arbeten / Rördragning

Strömsund

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

KOMMUNER I Jämtland

Filtrering

Sökfilter

  • Jämtlands län

Senaste förfrågningar

  • VVS-arbeten / Rördragning

    Byte av vedpanna. Finns ny vedpanna och ack. tankar behöver kopplas in. Behöver även köpa 2 nya element.

    Härjedalen
  • VVS-arbeten / Rördragning

    Vad kostar det att byta toalettstol, handfat med kran och plaströr samt duschblandare vid badkaret. Bor i lägenhet och det är bra om det inte är det dyraste.

    Strömsund
  • VVS-arbeten / Rördragning

    Vi har en kran som läcker i köket. Den har tidigare droppat en aning men nu droppar det hela tiden. Så vi skulle behöva hjälp redan nästa vecka om möjligt.

    Östersund
  • VVS-arbeten / Rördragning

    Hej, Jag vill ha hjälp med installation av ny tvättmaskin i badrum. Det finns vatten och avlopp vid ett handfat precis bredvid där tvättmaskinen skall stå, dock saknas ballofixer och anstlutningar, då det inte suttit någon tvätt maskin där förut. Jag skulle helst vilja ha stöd att få tvättmaskinen installerad någon gång mellan 25/5-27/5.

    Åre
  • VVS-arbeten / Rördragning

    Åtgärda en handdusch som inte sluter tätt kopplat till kran i handfatet där den gamla omkopplaren behöver skruvas av och den nya som redan finns sättas dit. Samt fortsatt rördragning av kall- och varmvatten till dusch och vidare med kallvatten till tvättmaskin samt med avloppsrör tillbaka till befintligt golvavlopp. Från det s k duschhörnet lutar golvet så vattnet rinner mot avloppet.

    Östersund
  • VVS-arbeten / Rördragning

    Vi har en liten gäststuga på gården på Frösövägen 92, där nuvarande rördragning inte möter branch-standard. Vi skulle behöva flytta vattenledningen som kommer in i huset ca 1. 5 meter. Nu kommer röret upp i duschen, den behöver komma upp ur golvet utanför duschen. Därutöver behöver vi installera en frostvakt.

    Östersund
  • Vatten / Avlopp

    Installation avkalkningsagregat .

    Krokom

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan