Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Jönköping

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Vatten / Avlopp

Vetlanda

Vatten / Avlopp

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

KOMMUNER I Jönköping

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Byta ut gjutna avloppsrör under diskbänken till plaströr. Önskas offert där det ingår material och arbete. Allt som allt.

  Vetlanda
 • Vatten / Avlopp

  Göra om gammalt pannrum till tvättstuga. Har behov av godkända ytskikt. Brunn finns men behöver göras om.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min toalett står och rinner efter jag spolat

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver ett vattenburet element installerat i ett rum i huset jag ska hyra, jag är osäker på exakta mått men från röret som kommer ut uppifrån vägen till röret som är nere i golvet är det ca 1 meter. Jag ska även byta ut diskbänken och koppla in för diskmaskin så jag vet inte om hela vattenlåset behöver bytas eller om det räcker med att sätta något extra rör

  Värnamo
 • Fastighetsskötsel

  Förse värme till elementen i övervåningen. Det är kalla element i övervåningen, i bottenvåningen fungerar värmen som den ska. Vi har luftat elementen på övervåningen, dock inte fyllt på med vatten då vi inte vet hur man gör.

  Vaggeryd
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver byta ett läckande vattenledningsrör, som går från tvättstugan till toaletten en våning upp. Rörets längd är knappt 3 meter.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Tvåplans hus, nybygge. Behöver rördragning och diverse mestadels på andra vånining men även en del på källarvåningen samt installation av golvvärme.

  Tranås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan