Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Jönköping

Försöker du hitta en rörmokare i Jönköping? Vi hjälper dig! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

Vatten / Avlopp

Aneby

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Jönköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Jönköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Jönköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Jönköping

Bankeryds Rör AB

Trånghallavägen 20, Bankeryd

036 - 379200

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Syrgasvägen 4, Jönköping

036 - 342520

Ändra uppgifter

Knut Svenssons Rör AB

Bredg 1, Huskvarna

036 - 130851

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Fridhemsv 25 C, Jönköping

010 - 4751910

Ändra uppgifter

R.A.:s Rör AB

Nissanvägen 5 B, Taberg

036 - 715190

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Jönköpings kommun

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skall renovera om köket i min lägenhet. En mindre renovering. Köksblandare/kran läcker har jag märkt (där kopplingen till diskmaskinen är) och jag vill då gå igenom alla rör och se så allt är helt och funderande.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! I mitt kök finns det utrymme för en diskmaskin men det går ett rör bakom vilket gör att en vanlig inte får plats. Jag behöver hjälp med en bedömning av om man kan sätta någon annan typ av diskmaskin i utrymmet, t. ex en bänkdiskmaskin.

  Jönköping
 • Vatten / Avlopp

  Vi ska göra om befintligt pannrum med bergvärmepump till ek Tvättstuga också. Det är en enplansvilla och denna del står på en gjuten platta. Golvet i pannrummet är betong.

  Aneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskmaskin. Har stått en diskmaskin på plats men kunde inte få igång den nya maskinen pga saknad av vattentillförsel. Hyresrätt.

  Gnosjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattentillförsel saknas från blandare trots att det tidigare stått en diskmaskin på plats. Ny maskin installerad förutom att det inte kommer nåt vatten till maskinen.

  Gnosjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rör dragning och installation av 10 radioatorer

  Tranås
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avlopp kök. Vatten i diskmaskinen. Vi har kopplat loss rören, men sitter inte fast något i dom.

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan