Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Jönköping

Försöker du hitta en rörmokare i Jönköping? Vi hjälper dig! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Jönköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Jönköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Jönköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Jönköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Jönköping

Bankeryds Rör AB

Trånghallavägen 20, Bankeryd

036 - 379200

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Syrgasvägen 4, Jönköping

036 - 342520

Ändra uppgifter

Knut Svenssons Rör AB

Bredg 1, Huskvarna

036 - 130851

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Fridhemsv 25 C, Jönköping

010 - 4751910

Ändra uppgifter

R.A.:s Rör AB

Nissanvägen 5 B, Taberg

036 - 715190

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Jönköpings kommun

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har problem med min gamla IFÖ toalett där spolningen inte fungerar som den ska, något är fel med själva ventilen som släpper igenom vattnet och stolen slutar ej att rinna. Jag behöver veta om den är värd att rädda och om det är möjligt eller om jag bör byta ut hela toaletten.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta badkar mot en duschkabin Hörnkabin fronJula

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver all instalation till tvättmaskin och torktumlare( både vatten och el instalation)

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag vill byta ut handfatet, vattenkranen och skåpet i gästtoalett. De nya dom ska installeras finns hemma.

  Värnamo
 • Vatten / Avlopp

  Har egen brunn med pump har blivit något fel på pumpen den kan inte hålla trycket går upp till 8kg stannar en kort stund går tillbaka och pumpen går igång kan inte se någon vattenläcka.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en pump för egen brunn Den kan inte hålla trycket mätaren går upp till 8kg sen vandrar den tillbaka direkt och pumpen går igång igen upp till 8kg .

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av toalett och tvättställ, Dra fram vattenrör, 1,5 meter från utrymmet till bef vattenrör. Ev. Montering av avlopp och skarva på en del från gamla avloppet.

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan