Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Karlshamn

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Karlshamn. Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Sölvesborg

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Karlshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlshamn finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Karlshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Karlshamn

AB Tor Strömbergs Rörarbeten

Borgvägen 11 Asarum

0454 - 321559

Ändra uppgifter

Anders Erikssons VVS AB

Box 284 Karlshamn

0454 - 50770

Ändra uppgifter

Brorssons VVS-Service AB

Vittskövlevägen 33 Mörrum

0454 - 329146

Ändra uppgifter

Carlshamns Rörteam AB

Erik Dahlbergsv 101 Karlshamn

0454 - 300968

Ändra uppgifter

J. Mattssons VVS AB

Pilvägen 14 Karlshamn

0454 - 17712

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utekran som inte fungerar

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kommunen skulle byta vattenmätare till en mer känslig sådan men rören "hängde" på den befintliga mätaren! Därför vill de att vi inom 6 månader monterar nya rör och rekommenderar oss att ta kontakt med rörmokare!

  Sölvesborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vedpanna. . Installation av Viadrus vedpanna

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har problem med en otät packning i kranen i köket, och problem med 2 ventiler på värmeelement i huset. Adress:Bernhard Mollerup, Gisels väg 3, 376 35 Svängsta.

  Karlshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Mätarkonsol saknas avstängningsventil saknas eter mätaren

  Olofström
 • Badrumsrenovering

  Hej Jag behöver renovera en mindre toalett i min stuga (Ettebro). Rören behöver ses över, har nyligen haft en läcka, rörmokaren bytte ut några rör. Rören är synliga.

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Golvvärmesystem som är kopplad på fjärrvärme funkar ej. Pumpen är gammal, kanske behöver bytas?Inget varmvatten kommer ur pumpen, shunten som är första steget på golvvärmesystemet sitter fast och går ej vrida på.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan