Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Karlskrona

Försöker du hitta en rörmokare i Karlskrona? Vi hjälper dig! Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Karlshamn

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Karlskrona. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlskrona finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Karlskrona som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Karlskrona

Bravida Sverige AB, div Syd

Gullbernavägen 17, Karlskrona

0455 - 302530

Ändra uppgifter

K. G. Björkander Rörlednings AB

Pålyckev 41 Fridlevstad, Rödeby

0455 - 338080

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Gullbernavägen 9, Karlskrona

010 - 4751050

Ändra uppgifter

Thörnqvist Rör Lyckeby AB

Gullbernavägen 5, Karlskrona

0455 - 20682

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlskrona kommun

Kommuninformation

Karlskrona kommun är präglat av sin marina historia, vilket också har gett kommunen dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Det bor ca 62800 invånare i kommunen och den offentliga sektorn står för en stor del av sysselsättningen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  I höstas började de spruta vatten under diskbänk i köket. Har pumpen där. Är rör som gått sönder.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Vi vill fixa till våran vask i vårt fritidshus. Problem vi har är att blandaren droppar, har testat att byta insats men droppar ändå.

  Karlshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Omändring och rördragning vatten till duschrum ta bort badkar och installera dusch samt plocka bort 2st element

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av inkommande vatten till tvättstuga byte av element.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av trasigt handfat i hyreslägenhet

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör till en tvättmaskin i källaren och till en tvättho som inte finns ännu. Finns en dusch som ska kopplas bort. Ca 2m rördragning.

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Söker rörmokare och elektriker till att koppla upp två stycken höj- och sänkbara skötbord med integrerad tvättställ på en förskola. Gärna med erfarenhet av sådana eller liknande installationer.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan