Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Karlskrona

Försöker du hitta en rörmokare i Karlskrona? Vi hjälper dig! Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Karlskrona. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlskrona finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Karlskrona som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Karlskrona

Bravida Sverige AB, div Syd

Gullbernavägen 17 Karlskrona

0455 - 302530

Ändra uppgifter

K. G. Björkander Rörlednings AB

Pålyckev 41 Fridlevstad Rödeby

0455 - 338080

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Gullbernavägen 9 Karlskrona

010 - 4751050

Ändra uppgifter

Thörnqvist Rör Lyckeby AB

Gullbernavägen 5 Karlskrona

0455 - 20682

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlskrona kommun

Kommuninformation

Karlskrona kommun är präglat av sin marina historia, vilket också har gett kommunen dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Det bor ca 62800 invånare i kommunen och den offentliga sektorn står för en stor del av sysselsättningen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utbyte/installation av toalett + byte av rör anslutet till toaletten

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett rör som läcker i min källare. behöver akut hjälp. Har även en termostat på ett element som inte fungerar vill även ha detta åtgärdat

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rensning av avlopp från diskmaskin och diskhon

  Karlskrona
 • Vatten / Avlopp

  Gammal golvbrunn under badkaret. Får inte upp vattenlåset och behöver rensa röret. Får översvämning när vi duschar.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny varmvattenberedare en Metro cabinet 110 E är inköpt den gamla borttagen vill ha den nya inkopplad så fort som möjligt eftersom vi inte haft varmvatten på flera dagar.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toaletten brukar ibland inte spola och man måste manuellt öppna den för att lösa problemet. Dessutom så är spolknappen lös.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en droppande kran i köket och får inte loss skruvarna för att kunna byta packning. Samtidigt behöver silen i vasken nya skruvar för att hålla tätt under vasken. Inget stort jobb men jag behöver hjälp för att gå det korrekt gjort.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan