Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Karlstad

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Karlstad? Vi hjälper dig. Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Säffle

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Karlstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlstad finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Karlstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Karlstad

A K J Energiteknik AB

Box 265 Karlstad

054 - 187085

Ändra uppgifter

AB M. Lindkvists Rör

Söderängsgatan 39 Vålberg

054 - 101703

Ändra uppgifter

Bo-Consult Energi i Hammarö AB

Frögatan 10 Karlstad

054 - 524837

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Stormgatan 8 Karlstad

054 - 177700

Ändra uppgifter

Canells VVS AB

Gröna Gatan 6 Karlstad

054 - 151970

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Karlstad kommun ligger på Klarälvens delta vid Vänerns norra strand och har ca 84000 invånare. I Karlstad finns världsledande kompetens samlad kring massa, papper och förpackningar. Hamnen i centralorten Karlstad är en av Sveriges största insjöhamnar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en vattenrenare och det läcker vatten

  Säffle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta en handdukstork till vattenelementsystemet. Handdukstorken är monterad, Elementrör finns i ett intilliggande rum har ett element tagits bort. Ny rör genom gipsvägg, 3 meter.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Enligt nya direktiv från komunen så skall vattenmätaren sitta i en konsol. Jag behöver hjälp med att montera en vattenmätarkonsol.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag bor i Molkom i Karlstad kommun och kommunen kommer att byta ut vattenmätaren men jag behöver att sätta en konsol först. Jag behöver en rörmokare som kan göra detta och vilket pris ligga det på.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande kran i köket. Byte av packning kökskran

  Hammarö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver få hjälp att montera en vattenmätarkonsol.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver få hjälp att montera en ny vattenmätarkonsol.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan