Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Katrineholm

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Katrineholm. Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Katrineholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Katrineholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Katrineholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Katrineholm

Gustavssons Rör & El AB

Magasinsgatan 14 Valla

0150 - 660440

Ändra uppgifter

Mählqvists Rör AB

Vassmog 2 Katrineholm

0150 - 669550

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Ljungvägen 4 Katrineholm

010 - 4751870

Ändra uppgifter

Oppunda VVS-Service AB

Gjuterig 2 Katrineholm

0150 - 55530

Ändra uppgifter

Wegern AB

Ljungvägen 35 Katrineholm

0150 - 33524

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Katrineholms kommun

Kommuninformation

Katrineholms kommun är en av nio kommuner i Sörmland (Södermanlands län) och har ca 32200 invånare. Katrineholm ligger efter västra stambanan, mindre än en timmes resa från Stockholm. Näringslivet domineras av industriföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Anslutning av köksvask och tvättmaskin med vatten och avlopp i attefallshus. Rör finns dragna i vägg och golv. Kran och tvättmaskin finns.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Uppsättning av vattenmätarkonsoll och rådfrågning om rördragning mm.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Eskilstuna Energi & Miljö godkände inte min vattenmätarplats inför bytet av vattenmätare. En mätarkonsol saknas och avstängningsventilerna har sett bättre dagar. Så dessa punkter vill jag ha åtgärdade.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska byta blandaren i köket

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Befintlig vattenavstängning går till hela huset. Separat avstängning för badrum, kök mm behövs fixas. Dragning av pex invändigt i vägg i badrum samt kök.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett vattenrör i betongplattan är trasigt och en ny vattenledning måste dras från pannrum till tvättstugan

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av varmvattenberedare,då jag tror den är trasig,eventuellt ny plasering av v-beredaren ock ca 10-15m värmekabel

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan