Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kävlinge

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Kävlinge. Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kävlinge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kävlinge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kävlinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kävlinge

NVS Installation AB, Jannes Rör

Götgatan 1 Kävlinge

010 - 4751450

Ändra uppgifter

Värme Industri Sanitet i Kävlinge AB

Floravägen 48 Kävlinge

046 - 733319

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kävlinge kommun i Skåne har närhetet till vatten då Kävlinge har en två mil lång kust och fem mil lång åsträcka. Det bor ca 28200 invånare i kommunen och inom näringslivet dominerar företag knutna till jordbruket som också har en stark tradition i området.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning i dörröppning. Bostadsrättsföreningen har installerat en ny dörr (helt ny öppning) i min lägenhet. I öppningen satt förut ett element som var parkopplat med elementet under fönstret bredvid (ca 1,5 meter bort).

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett har börjat rinna och läcker även vatten på golvet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tillförsel kran till tvättmaskin. Befintlig kran >30år gammal läcker något. Foto kan bifogas.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Brf byggt 69 Idag finns bara en kran som fungerar till badkaret och vasken man vrider den. Tappvatterör från 69. Behöver nya ledningar till toa, vasken och badkaret.

  Tomelilla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett slutar ej rinna förrän flera timmar efter spolning

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta på ett element från under fönster till sidovägg. vi ska sätta en altandörr istället för fönster och behöver därför flytta element till sidovägg

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i en BrF Tomelilla. Gamla vattenledningar en kran som fungerar till badkaret och sedan vrider man till vasken. Vill att nu ledningar dras så jag kan ha två olika kranar samt byta varmelement

  Tomelilla

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan