Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kinda

Letar du efter bra rörmokare i Kinda? Då har du hamnat helt rätt! Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Kinda och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Mjölby

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kinda. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kinda finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kinda som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kinda

AB Nylanders VVSinstallationer

Rängenvägen 24 Brokind

013 - 41037

Ändra uppgifter

Gustav-Adolf Franzons Rör AB

Kalmarv 9 Kisa

0494 - 10296

Ändra uppgifter

Karlssons Elektriska i Kisa AB

Västra vägen 29 Kisa

0494 - 12550

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kinda kommun i Östergötland har ca 9800 invånare. Det finns väldigt många sjöar och vattendrag i kommunen och näringslivet domineras av företag inom jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att ta bort en dusch kabin och installera en dusch. Sätta upp en dusch vägg och ev ta bort en tvättmaskin

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska bygga ett nytt hus 1,5 plan den ska vara 170 m2 så vi behöver golvvärme nere och uppe eller nere golvvärme och uppe element. Skicka både alternativ. Tack

  Mjölby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskmaskin i köket

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att installera en förbränningstoalett (Cinderella Comfort) i min stuga. Helst v. 39.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  5 st element/radiatorer måste tas bort i gammal villa p. g. a. renovering av väggar. Framåt kan även fler element behöva tas bort p. g. a.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Initialt behövs alla radiatorer tas bort på ett våningsplan, detta för att underlägga renovering (målning etc). Senare kommer arbete behövas med att sätta tillbaka radiatorerna. På sikt finns ett större (liknande) behov, på flera våningsplan.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande kran i badrum, ev byte av kran i köket

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan