Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Klippan

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Klippan? Vi hjälper dig. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Kristianstad

Vatten / Avlopp

Lund

Vatten / Avlopp

Östra Göinge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Klippan. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Klippan finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Klippan som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Klippan

Bravida Prenad AB

Box 57 Klippan

0435 - 14010

Ändra uppgifter

Dübel´s VVS-Service

Brandeborg 925 Ljungbyhed

0435 - 441172

Ändra uppgifter

Klippans Rörmontage AB

Storgatan 16 Klippan

0435 - 711275

Ändra uppgifter

Mec-Com Rör och Tryckkärl AB

Åbytorpsvägen 9 Klippan

0435 - 443431

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Klippan kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 16300 invånare. Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Näringslivet i kommunen är mycket differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare då vi vill ha en bänkdiskmaskin i lägenheten och vi får stå för det själva

  Kristianstad
 • Vatten / Avlopp

  Behöver få ny diskmaskin kopplat samt koppling av nytt diskhon och köksblandare. El är framdraget till diskmaskin. Arbete önskas fr. o. m 2 november

  Lund
 • Vatten / Avlopp

  Läckande varmvattenberedare i källaren

  Östra Göinge
 • Fastighetsskötsel

  Stopp i vask, behöver en rörmokare

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschblandare, badkarsblandare, toalettstol och två tvättställsblandare

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschblandare, badkarsblandare, toalettstol och två tvättställsblandare.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av mindre avlopp till kvarntoalett till normalstort avloppsrör inklusive installation av normal toalett. Jobbet innefattar krypande i vår krypgrund.

  Lomma

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan