Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Klippan

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Klippan? Vi hjälper dig. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i September 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Staffanstorp

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Lund

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Klippan. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Klippan finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Klippan som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Klippan

Bravida Prenad AB

Box 57, Klippan

0435 - 14010

Ändra uppgifter

Dübel´s VVS-Service

Brandeborg 925, Ljungbyhed

0435 - 441172

Ändra uppgifter

Klippans Rörmontage AB

Storgatan 16, Klippan

0435 - 711275

Ändra uppgifter

Mec-Com Rör och Tryckkärl AB

Åbytorpsvägen 9, Klippan

0435 - 443431

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Klippan kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 16300 invånare. Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Näringslivet i kommunen är mycket differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en toalettstol (rör och dylikt finns förberett) samt installation av tvättmaskin och diskmaskin.

  Staffanstorp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera vattenburen/el handdukstork 990x500 i badrum. Limmas upp om möjligt. Finns rör från ett vattenburet element som tagits bort.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny spolcistern behövs till toalett i badrum våning 2. Nuvarande spolcistern är öppetstående (inspekterbar via lucka i sovrum), enl besiktningsman risk för läckage in i vägg/sovrum. Skvaller-rör saknas också till toaletten, vilket gärna ordnas om det går men inte är ett måste om det blir ett för stort ingrepp.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att installera en blandare i köket

  Perstorp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta kran badrum och kök.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av termostatblandare

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska renovera vårt föreningsrum i styrelsen. Det är i en källare. Vi vill dra in vatten och montera upp ett IKEA-kök.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan