Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Klippan

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Klippan? Vi hjälper dig. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Klippan. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Klippan finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Klippan som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Klippan

Bravida Prenad AB

Box 57 Klippan

0435 - 14010

Ändra uppgifter

Dübel´s VVS-Service

Brandeborg 925 Ljungbyhed

0435 - 441172

Ändra uppgifter

Klippans Rörmontage AB

Storgatan 16 Klippan

0435 - 711275

Ändra uppgifter

Mec-Com Rör och Tryckkärl AB

Åbytorpsvägen 9 Klippan

0435 - 443431

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Klippan kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 16300 invånare. Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Näringslivet i kommunen är mycket differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, skulle bara behöva att nedmontera en toalett. Vad blir kostnad för denna tjänst

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläcka under köksvasken

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi skulle behöva hjälp med att installera en elektriskt avstängning till vår tvättmaskin som står i köket. Vi har köpt denna:https://www. ikea. com/se/sv/p/knycklan-elektronisk-diskmaskinsavstaengning-20425724/ Vi skulle också vilja att ni ser över att våra golvskydd under tvättmaskinen och diskmaskinen är monterade som de ska.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att koppla in en bänkdiskmaskin.

  Hässleholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Köpte huset och har inga vatten. Vattnet var avstängt i ett år kanske innan vi köpte. Nu har vi bott här utan vatten sedan 4:e januari.

  Örkelljunga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Röret från vasken till röret där vattnet leds ut behöver bytas. Är tidigare åtgärdat med tejp osv från föregående ägare, men det läcker. Har haft en rörmokare på plats som bett mig ta kontakt med en rörläggare för att åtgärda problemet och troligtvis även behöva byta röret.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kran har gått sönder måste laga den. Vi vill gärna att den lagas inom en kort tid för det läcker vatten. Ring på detta nummer 0700248622 mvh mustafa aziz

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan