Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Knivsta

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Knivsta? Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Badrumsrenovering

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Knivsta. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Knivsta finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Knivsta som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Knivsta kommun

Kommuninformation

Knivsta kommun ligger mellan Uppsala och Stockholm och har ca 14200 invånare. Kommunens egna arbetsplatser domineras av service- och tjänstenäringar men väldigt många pendlar till Uppsala och Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har köpt en bänkdiskmaskin och vill gärna byta blandare så att jag kan koppla på diskmaskinen där. Vill gärna ha pris för allt, inklusive ny blandare.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Montera tvättmaskin i badrum

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp med att byta vår gamla toalett mot en Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic flash för limning. Vi skulle vilja få den hämtad på Bauhaus i Uppsala som har kampanjpris på den toaletten. ?

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Vi har fått vatten läcka från ett kopparrör i bastun som ligger i källaren. Nu vill vi få en besiktning av en rörmokare och en prisförslag för reparationen som ska skickas även till försäkringsbolaget.

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag behöver hjälp med att koppla golvvärme slangor till fördelare och från fördelare till värmepanna. Huset ligger i gamla Bålsta.

  Håbo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Vi är två villor i gamla Bålsta som behöver byta kranen/avstängningen på inkommande vatten vid vattenmätaren. Vad skulle det bli för kostnad?Jag har pratat med kommunen och dom kommer stänga av vattnet ute på gatan.

  Håbo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  För två år sedan hade vi en översvämning i källaren från golvbrunnen. Kommunen har rekommenderat att sätta in en backventil för att förhindra upprepning. Jag vill gärna ha ett kostnadsförslag innehållande backventil och arbete.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan