Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Knivsta

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Knivsta? Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Knivsta. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Knivsta finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Knivsta som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Knivsta kommun

Kommuninformation

Knivsta kommun ligger mellan Uppsala och Stockholm och har ca 14200 invånare. Kommunens egna arbetsplatser domineras av service- och tjänstenäringar men väldigt många pendlar till Uppsala och Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ner ett vatten rör från taket till tvättmaskin i badrum fins en koppling i taket ca 2. 5 meter

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningsventil vid vattenmätare, samt dra pex-rör från vattenmätare till rummet bredvid för framtida installation av kran. Ungefärlig längd på rördragning ca. 7m, varav genom 1 vägg.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att installera nytt handfat m kommod, vattenkran och även uppsättning av skåp i badrum (kakelvägg). Allt är inköpt.

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (500liter?) För att öka arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (tillräckligt med 500 liter?) som utökar arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump samt ev. 2) Installation av ett nytt järnfilter och borttagning av gammalt vattenfilter

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dåligt tryck på vatten. Har luftat hydropress. , men ledning som går till huset ger nästan inget tryck trots att utomhuskran fungerar fullt.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningskran, typ skjutventil, placerad omedelbart efter kallvattenmätaren. Kranen stänger inte. Den är märkt "25".

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan