Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kramfors

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Kramfors. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kramfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kramfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kramfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kramfors

AB Infjärdens Värme

Öds Industriområde Kramfors

0612 - 12790

Ändra uppgifter

Kramfors Värme och Sanitet AB

Revg 14 Kramfors

0612 - 13270

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Gränsgatan 50 Kramfors

0612 - 13444

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Kramfors kommun

Kommuninformation

Kramfors kommun ligger nästan mitt i Sverige och räknas ibland som centralast i Norrland. Kommunen har ca 19400 invånare och näringslivet domineras numera av sysselsatta inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera 4st bef Radiatorer till en bef vattenmantlad vedspis. 12 m rördragning, Installera cirkulationspump och expansionskärl

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utför rördragning till att bygga ett litet badrum med toalett och dusch på andra våningen. Det finns redan en badrum i första våning

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör från ett badrum till en bastu vägg intill så tvättmaskin kan kopplas in i bastun.

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej jag behöver byta en ballofix I mitt badrum då jag får en tvättmaskin levererad och installerad den 20e. Är det något ni har möjlighet att göra med så pass kort varsel och vad skulle det så kosta?Jag har kontaktat fler rörmokare, så det kan bli så att jag väljer någon annan.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera tvättmaskinen

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Mittsverige Vatten ska sätta in ny vattentätare och vill att en ventilpanel ska installeras. Bild kan skickas på befintlig.

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi vill gärna ha en offert på följande jobb:Byta duschblandare och väggfästet för duschslangen, Byta Kökskran, Byta kran i tvättstugan (vid diskho).

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan