Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kramfors

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Kramfors. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Örnsköldsvik

VVS-arbeten / Rördragning

Kramfors

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kramfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kramfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kramfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kramfors

AB Infjärdens Värme

Öds Industriområde, Kramfors

0612 - 12790

Ändra uppgifter

Kramfors Värme och Sanitet AB

Revg 14, Kramfors

0612 - 13270

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Gränsgatan 50, Kramfors

0612 - 13444

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Kramfors kommun

Kommuninformation

Kramfors kommun ligger nästan mitt i Sverige och räknas ibland som centralast i Norrland. Kommunen har ca 19400 invånare och näringslivet domineras numera av sysselsatta inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Montera en vattenmätarkonsol.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasig, möjligen en frusen vattenpump. Källaren i stugan har vatten över golvet.

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver koppla in en tvättmaskin i lägenhet. Ett rör måste dras fram till tvättmaskinen. Vad skulle detta kosta?

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min toalettstol står och spolar hela tiden. Det är inget läckage vad jag kan se, men spolningen går igång hela tiden

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Problem med kraftig avloppslukt i tvättstugan i vårt hus från 1977. Rensa avloppet samt att vara noga med att spola vatten med jämna mellanrum har ej hjälpt.

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Årsförbrukning i mätarställningen för vattenavläsning är så skyhög i mina föräldrars hus, och MittSverige Vatten & Avfall råder mig att ta dit en rörmokare för att felsöka vad det kan bero på! Nåt läckage?Reparera?

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag bor i en lägenheten och vill koppla in tvättmaskin och torktumlare men behöver hjälp att koppla in en vattenledning mellan maskinerna och vattenröret i badrummet Det är cirka 2 meter mellan rör och maskin

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan