Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kramfors

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Kramfors. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Sundsvall

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kramfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kramfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kramfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kramfors

AB Infjärdens Värme

Öds Industriområde, Kramfors

0612 - 12790

Ändra uppgifter

Kramfors Värme och Sanitet AB

Revg 14, Kramfors

0612 - 13270

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Gränsgatan 50, Kramfors

0612 - 13444

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Kramfors kommun

Kommuninformation

Kramfors kommun ligger nästan mitt i Sverige och räknas ibland som centralast i Norrland. Kommunen har ca 19400 invånare och näringslivet domineras numera av sysselsatta inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Byte av av blandare i köket. Behöver vara gjort inom 2 veckor.

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Ersätta befintliga vattenrör i ett badrum samt byte blandare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att instalera en ny toastol

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Knappen till spolning på toastolen trasig går att spola när jag har tagit bort locket. Kanske behöver jag en ny toastol.

  Timrå
 • Vatten / Avlopp

  Fel i avloppet gör att när jag spolar på övervåningen kommer vatten och bajs i köket och botten våning

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borttag och installation av två kompletta tvättställ och två toaletter.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skador efter 4 dagars elavbrott . Kopparrör mellan pump och varmvattenberedare behöver bytas ut samt blandare i kök (med bänkdiskmaskinskoppling) ,i toalett och dusch.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan