Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kristianstad

Letar du efter bra rörmokare i Kristianstad? Då har du hamnat helt rätt! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Vatten / Avlopp

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kristianstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kristianstad finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kristianstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kristianstad

Bravida Sverige AB, div Syd

Uddevägen 3, Kristianstad

044 - 207625

Ändra uppgifter

E. Cederholms Rör AB

Örtagårdsv. 1, Degeberga

044 - 350515

Ändra uppgifter

Malmberg Miljöhantering AB

, Åhus

044 - 231800

Ändra uppgifter

Malmberg Water AB

Gamla Byvägen 41, 296 72 YNGSJÖ, Åhus

044 - 231800

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Karlsg 22, Kristianstad

010 - 4751395

Ändra uppgifter

Kommuninformation

I Kristianstad kommun med omgivning finns över 1 600 livsmedelsföretag och hundratals andra företag som erbjuder tjänster och produkter till livsmedelsindustrin. Kommunen har ca 78000 invånare och har ett kuperat och sjörikt landskap.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver byta en kran i tvättstugan eftersom den som sitter på plats är utsliten.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av Ballofix till diskmaskin. Vi behöver dra ut diskmaskinen för att bya bänkskiva. Det är nu för kort slang, så diskmaskinen behöver kopplas ur.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Vi har i några månader haft problem med vår diskho i köket. Vattnet har ej spolats undan som det ska utan har istället tagit längre tid samt legat kvar i vasken ett tag. Diskhon har två sidor och det är samma problem på båda sidor.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt duschblandare (rören bör böjas lite och blandaren hamnar lite längre ner då en våtrumsskiva till skall sättas upp). Installera ny toastol, ny handfatsblandare, ny brunn samt dra nya kall och varmvattenrör med ca 5 meter/rör inkl 3 böjar per rör och sätta vattenlås och handfat. Vi köper materialet själva.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta kran i köket

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att ändra lite under min diskho i min hyresrätt för att kunna få plats med en bänkdiskmaskin. Problemet är att försäkringen inte godtar att jag gör det själv utan kräver intyg på att det är gjort av behörig person. Men enligt min teori borde det räcka att flrlänga två rör i de befintliga vattenlåset så får allt plats, sen hjälp att då koppla in maskinen så jag är försäkrad.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En toilet på 100cmx150cm Vil gerne bytte rører Installation af Toilet och komplett møbel Kun pris på arbejde uden ROT avdrag

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan