Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kungälv

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Kungälv. Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Badrumsrenovering

Lerum

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kungälv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungälv finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kungälv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kungälv

A D Gustafssons Rör AB

Ellesbovägen 168 Kungälv

0303 - 16817

Ändra uppgifter

E G:s Rörinstallationer AB

Bultg 26 Kungälv

0303 - 94050

Ändra uppgifter

Kungälvs Rörläggeri AB

Svarvareg 13 Kungälv

0303 - 208080

Ändra uppgifter

Ytterby Rör AB

Truckgatan 2 Kungälv

0303 - 92145

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kungälvs kommun i Bohuslän har ca 40200 invånare och kommunen har en fin tillväxt med stort tryck på nya bostäder. Näringslivet i Kungälv består av drygt 2000 företag inom många olika branscher och områden.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med dragning av rör för att installera tvättmaskin.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av vattenfelsbrytare

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Byta toalettstol och handfat på en toalett

  Lerum
 • Fastighetsskötsel

  Jag behöver koppla ur diskmaskin pga. flytt.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi tänkte installera en tvättmaskin i en garderobslänga som ligger i anslutning till vårt badrum. Vatten och avlopp går genom en av garderoberna redan så troligen inget behov av att dra genom badrumsvägg. Om ok enligt regelverket så skulle vi vilja ha en säkring på vattenröret snarare än installera en golvbrunn.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör och bygga duschkabin

  Mölndal
 • Relining / Stamspolning

  Vi har under en period upplevt en illaluktande doft på vårt källarplan. Vi har försökt att rengöra vattenlås och golvbrunnar i den mån vi kan men får inte bukt på doften. Vi har även haft problem med råttor och så kan vara möjligt att det finns en död råtta i avloppen som orsakar doften, vi vet inte.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan