Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kungsbacka

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Kungsbacka? Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Kungsbacka och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Hylte

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kungsbacka. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsbacka finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kungsbacka som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kungsbacka

Aderbys Rör AB

Teknikgatan 4, Kungsbacka

0300 - 33700

Ändra uppgifter

Göteborgsvägens Rör AB

Göteborgsv 11, Frillesås

0340 - 650035

Ändra uppgifter

Henriks Rör AB

Bolshedens Industriväg 22, Billdal

0705 343635

Ändra uppgifter

Wahlbäcks Rör AB

Ringgatan 19, Kungsbacka

070 - 3246011

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Kungsbacka kommun

Kommuninformation

Kungsbacka kommun ligger i landskapet Halland och är den nordligaste kommunen i Hallands län. Residensstaden är Halmstad och det bor totalt ca 72600 invånare i kommunen. Vad det gäller näringslivet är det många som pendlar till Göteborg, annars är det service- och tjänstenäringar som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Villa 132 kvm. Vill se om avloppsrör är skadade då det har varit gnagare inne. Behöver flytta ut en golvbrunn vid tvättmaskinen för att avloppet är för nära väggen.

  Hylte
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande rör i badrummet

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Borttagning gammal wc-stol + installation ny stol.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver att koppla vatten och avlopp till stugan.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett litet element i köket som ska bort.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  I samband med en diskbänksinstallation behöver vi hjälp med att koppla från och koppla till den den gamla respektive den nya diskbänken.

  Kungsbacka
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver hjälp med att stänga av vattnet inför en köksrenovering i slutet av april.

  Varberg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan