Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kungsbacka

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Kungsbacka? Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Kungsbacka och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

VVS-arbeten / Rördragning

Falkenberg

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kungsbacka. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsbacka finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kungsbacka som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kungsbacka

Aderbys Rör AB

Teknikgatan 4 Kungsbacka

0300 - 33700

Ändra uppgifter

Göteborgsvägens Rör AB

Göteborgsv 11 Frillesås

0340 - 650035

Ändra uppgifter

Henriks Rör AB

Bolshedens Industriväg 22 Billdal

0705 343635

Ändra uppgifter

Wahlbäcks Rör AB

Ringgatan 19 Kungsbacka

070 - 3246011

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Kungsbacka kommun

Kommuninformation

Kungsbacka kommun ligger i landskapet Halland och är den nordligaste kommunen i Hallands län. Residensstaden är Halmstad och det bor totalt ca 72600 invånare i kommunen. Vad det gäller näringslivet är det många som pendlar till Göteborg, annars är det service- och tjänstenäringar som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi renoverar i ett garage och det ska byggas ett litet pentry samt mindre badrum med torrtoa. Vatten är indraget sen förr i utrymmet och det finns pluggade kopparrör som är lätta att komma åt. Finns ett avlopp, tidigare använt till dusch vi hoppas bör fungera att koppla till vask, dusch + handfat.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta blandare i köket och inte har en kran på plats

  Falkenberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i toaletten sommarhus även stopp i avloppet i köket.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avlägsna befintlig värmepanna och oljetank från källarutrymme samt forsla bort dessa. Tillhandahålla och installera luft/vatten värmepanna med varmvattenberedare och backup elpatron. Utföra allt installationsarbete,rörmokeri,elarbete samt allt kringarbete.

  Laholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in diskmaskin och tvättmaskin

  Halmstad
 • Fastighetsskötsel

  Stopp i handfatet på toaletten. Det har varit dåligt i år men nu helt blockerat. Har försökt med allt en privatperson har till hand, Nitor propplösare och sugpropp etc.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande utomhus kran ny eller laga

  Laholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan