Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kungsör

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Kungsör? Lugn, vi hjälper dig. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kungsör. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsör finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kungsör som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kungsör

CW Rör, Cyrus-Wallenborg AB, servicefilial

Kungsgatan 95, Kungsör

0227 - 12815

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Kungsörs kommun

Kommuninformation

Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner med cirka 8 200 invånare. Huvudorten har ett högt läge med bebyggelse som sträcker sig ner mot Arbogaån och Mälaren. Den klart största arbetsgivaren är offentliga sektorn som sysselsätter nästan hälften av alla förvärvsarbetare.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej vi behöver hjälp med att installera vårt solsystem på taket. Vet någon Vem som gör ritningar på det?Vi har länge sökt efter hjälp men vet inte vart vi ska vända oss längre.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla handukstork och dra nya rör till dusch/badkar, toastolen och handfatet.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Urkoppling av blandare och tvättho. Installation av diskbänk och ny blandare. Diskbänk och blandare finns.

  Västerås
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med ett stopp i avloppet i köket

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har Nibe värmepump(2018)och vill fixa en värmeelement till i kontoret som jag har gjort av garaget.

  Surahammar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renoverar kök i min bostadsrätt. Har vattenrör som som går ut på väggen ovanför köksbänken. Vill flytta dessa så dom sitter under.

  Hallstahammar
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Jag har problem med handfatet i duschrummet, vattnet rann dåligt ner i avloppet, jag misstänkte såklart någon form av propp av klägg och hår som orsakat detta. Så jag försökte skruva loss nedre delen av röret, det satt hårt och röret var vekt/mjukt, så det blev en skada på röret, som nu droppar och behöver bytas + proppen som fortfarande behöver fås bort. Någon som är intresserad?

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan