Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Kungsör

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Kungsör? Lugn, vi hjälper dig. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

Fastighetsskötsel

Fagersta

VVS-arbeten / Rördragning

Fagersta

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Kungsör. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsör finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Kungsör som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Kungsör

CW Rör, Cyrus-Wallenborg AB, servicefilial

Kungsgatan 95 Kungsör

0227 - 12815

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Kungsörs kommun

Kommuninformation

Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner med cirka 8 200 invånare. Huvudorten har ett högt läge med bebyggelse som sträcker sig ner mot Arbogaån och Mälaren. Den klart största arbetsgivaren är offentliga sektorn som sysselsätter nästan hälften av alla förvärvsarbetare.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in vatten renare och ett för tvättmaskin i en liten stuga

  Västerås
 • Fastighetsskötsel

  Byta kökskran till enblandare så det behövs en täckbricka för och täcka gamla hål. Ny kran med avstängning för diskmaskin.

  Fagersta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in vatten och byta kökskran

  Fagersta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  I badrummet läcker två av rören vatten. De är precis under eller snett bakom toastolen på ena sidan och på andra sidan verkar de vara rören som leder till toaletten.

  Hallstahammar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har bytt diskhon och behöver hjälp med att koppla den. Även diskmaskin ska kopplas på nytt.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta dit en ny värmeväxlare som är lite högre än den gamla dvs saknas ca 10 cm rör för att få till det.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska installeras en diskmaskin, rören är dragna. Tvättmaskin rör dragna, el draget men saknas för avlopp. Vill även ha en takdusch dvs.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan