Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Laholm

Letar du efter rörmokare i Laholm? Då är du på helt rätt ställe! Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Falkenberg

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Laholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Laholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Laholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Laholm

HB Ljungbergs Rörbolag

Skolg 3, Genevad

0430 - 70087

Ändra uppgifter

Jannes Rör AB

John Algotsv 6, Skottorp, Laholm

0430 - 20047

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Laholms kommun

Kommuninformation

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Kommunen gränsar med Skåne och Småland och där bor ca 23200 invånare. Vad det gäller näringslivet så har jordbruket har fortfarande en viktig roll, betydligt större än i riket. En annan betydelsefull faktor är de över 700 småföretagen, som utgör ryggraden i kommunens näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avlopsrör till badrummet

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utredning och åtgärd av en radiator som ej går att stänga av (ventilbyte?) i hus med luftvärmepump.

  Falkenberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Göra en toalett i källaren

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi bor i ett 20-tals hus i centrala falkenberg. Har en dröm att skapa en liten WC på övervåningen, (toastol och handfat) rakt ovanför WC på entréplan. Vi behöver hjälp med rördragning.

  Falkenberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte fristående varmvattenberedare i grovkök. Den gamla heter Parga safir 200 vs 195 liter

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av vattenmätarkonsol. HEM kräver tydligen det.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en tvättstuga. 2. 30× 1. 50 ca. Behöver nya rör och omdragning av dem. Ny golvbrunn. . Är i dagsläget tömt på inredning och vitvaror. Behöver även hjälp med flytspackling och nytt golv. Huset är från -72.

  Laholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan