Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Landskrona

Tycker du det är tråkigt att leta efter rörmokare? Då är du helt rätt! Vi hjälper dig att hitta en i Landskrona. Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Lomma

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Landskrona. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Landskrona finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Landskrona som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Landskrona

AB Centralvärme

Lundåkrag 17, Landskrona

0418 - 16560

Ändra uppgifter

Allt i Vatten & Värme i Landskrona AB

Gjuterigatan 2, Landskrona

0418 - 16265

Ändra uppgifter

Carl-Philips VVS AB

Lundåkragatan 27, Landskrona

0418 - 446130

Ändra uppgifter

Gillbergs Rörmontage i Landskrona AB

Motorgatan 12, Landskrona

0418 - 29770

Ändra uppgifter

I R Brandts VVS AB

Ryavägen 72, Vallåkra

0418 - 75145

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Landskrona kommun som ligger mitt i Öresundsregionen har ca 40800 invånare. Landskrona dominerades tidigare av stora verkstadsindustrier, men numera har kommunen ett varierat näringsliv med stor andel arbetsplatser inom service- och tjänstenäringarna.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vår vägghängda toalettstol på bottenvåningen har börjar läcka, lyckades lösa detta själv med att flytta packningen. NU har det istället börjat lukta från avloppsröret. Behöver troligtvis ny packning både på inkommande och utgående vatten.

  Lomma
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättmaskin i badrum i lägenhet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Befintligt väggmonterat (på bultar) tvättställ skall bytas ut mot nytt likadant + ny blandare med lyftventil. Vill ha pris inkl. bortforsling av nedmonterat.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill installera en diskmaskin i köket och behöver hjälp med att koppla alla rör.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett badrum i källare där det finns en golvbrunn som vi idag inte använder. Skulle vilja få offert på att dels kolla så att golvbrunnen är intakt och kan användas, och sedan koppla in en existerande vask (1 meter ifrån) samt existerande tvättmaskin (1 meter ifrån, men som idag släpper ut vattnet i duschbrunnen).

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Montera duschhörna, byte från badkar, kranar och avlopp justeras

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Nytt kök:Nytt avlopp, håltagning behövs i golv. Avloppsledning förläggs i tak källare, kopplas till befintlig stam.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan