Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Leksand

Letar du efter bra rörmokare i Leksand? Då har du hamnat helt rätt! Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Leksand och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Värmepumpar

Ludvika

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Leksand. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Leksand finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Leksand som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Leksand

Harry Johnssons Rörledningsverkstad AB

Gamla Siljansnäsvägen 8 Leksand

0247 - 10356

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Sjugare Bergsängs Backar 18 Leksand

010 - 4753710

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Övermo Backåkersvägen 3 Leksand

0247 - 14125

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Leksand kommun som ligger alldeles vid Siljan har ca 15200 invånare och ligger i Dalarna. I Leksand kommun I Leksand finns idag ca 850 aktiva företag och nya etableras kontinuerligt. De flesta branscher finns representerade i Leksand, men trä och turism hör till de som sysselsätter flest.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppet under duschen hinner inte med att få undan vattnet. Har en duschkabin ovanpå avloppet som snabbt fylls upp och vatten rinner ut på golvet underifrån duschkabinen. Vi har rensat och det har blivit lite bättre men vattnet rinner fortfarande över i hålet.

  Borlänge
 • Värmepumpar

  Ny luft vatten panna dockad till befintlig vedpanna.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenutkast som behöver lagas snarast.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att ta bort ett vattenburet element i huset.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en blandare som är trasig i tvättstugan. Den läcker och vatten pressas ut ur dess sidor när vi kör tvättmaskinen. Jag önskar prisuppgift på byte av blandaren inklusive ny blandare.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av fjärrvärmecentral i Falun

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning med installation av diskbänk och diskmaskin. Renovering av kök:diskbänk finns redan på plats men ska bytas ut till ett köks ö, placeringen av diskho ändras.

  Leksand

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan