Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Lessebo

Söker du rörmokare i Lessebo? Då har du kommit helt rätt! Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Växjö

VVS-arbeten / Rördragning

Växjö

VVS-arbeten / Rördragning

Växjö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Lessebo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lessebo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Lessebo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Lessebo kommun

Kommuninformation

Lessebo kommun ligger mitt i glasriket i Småland och har ca 8000 invånare. Pappersbruket har satt en stark prägel på kommunen tillsammans med flera glasbruk. Du har närhet till vatten och skog i hela kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Har en gjutjärnsbrunn i källaren som måste bytas ut. Betonggolv

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Elementet i vår tvättstuga har slutat att fungera. Vi behöver hjälp med att laga/titta på det. Det är vattenburet.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har rivit en vägg i köket där det ursprungliga vattnet är draget, den nya diskhon är påkopplad därifrån så att kopplingen är över mark. Men nu sticker då rören upp ur golvet och vi skulle vilja veta om det går/hur man skulle gå tillväga och även vad det skulle kosta att få bort dessa.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Insättning av vattenlås i diskdesinfektor

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill installera en modern vedpanna i en villa. Vissa tider ska vedpannan användas, andra tider en befintlig bergvärmeanläggning. Vedpannan ska ersätta en gammal kombipanna.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med en diskmaskin

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovering av en toalett. Nytt avlopp och vatten till wc och tvättställ. Golvytan är ca 1,5 kvadratmeter.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan