Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Lilla Edet

Behöver du en rörmokare? Vi har proffessionella yrkesmän i Lilla Edet. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Vatten / Avlopp

Sotenäs

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Lilla Edet. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lilla Edet finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Lilla Edet som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Lilla Edet kommun belägen längs Göta Älv har ca 12800 invånare. Största industrin är pappersbruket Edet bruk (SCA) men många pendlar till andra orter. Kommunen är belägen ca 5 mil norr om Göteborg.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blandaren funkar inte. Antingen bara varmt eller kallt. Tror vattnet har kopplats på fel i samband med att tidigare ägare kopplade på tvättmaskin.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Fixa elementrör som läcker. Förkorta en plast rör till blandare.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Avlopp i tvättstuga luktar. . . . verkligen avlopp. . ! !

  Sotenäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stambyte betonggrund källare, byte vattenledningar

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Byte av tätning, muff till toalett stol. Ev byte toalett stol om det inte fungerar med anslutningen

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Toaletten har under mer än ett års tid "runnit" då ballongen inte åker upp efter spolning som den ska. När vi på egen hand försökte åtgärda detta för några dagar sedan togs topplocket av och efter det har vi inte riktigt fått ihop den på rätt sätt med resultatet att vi nu inte kan spola.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kökskran. Lokattsbacken 51 VF

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan