Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Linköping

Söker du efter en rörmokare i Linköping med omnejd? Då har du kommit rätt! Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Linköping och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Linköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Linköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Linköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Linköping

Rörmokare Linköping

010 - 5513060

Rörmokare Linköping är en komplett rör och VVS leverantör som betjänar hela Östergötland. Företaget erbjuder bland annat: Service, installation, rörjour, värmepumpar och badrumsrenovering. Om du vill ha en gratis besiktning eller offert kan du besöka hemsidan på linköpingrörmokare.se

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Dvärggatan 4 Linköping

013-373236

Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB

Attorpsgatan 19A Linköping

013 - 250100

Ändra uppgifter

Harstad VVS HB

Linghem Linghem

013 - 73228

Ändra uppgifter

Hydrus VVS AB

Finnög 5 Linköping

013 - 146201

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Linköpings kommun

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta toalettstol och byta fjärrvärmeelement.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det hörs något ljud från kranen i våra badrum

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej ! Har problem med att handfat på toan vattnet rinner inte undan. Har provat att ta lös alla delar och verkar inte vara stopp i dem

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Plocka bort toalett och handfat. När det är gjort ska jag själv måla om våtrumsmattan. När det är klart behöver jag hjälp att koppla in ny toalett och kommod.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av 2 st golvvärmeslingor för tillbyggnad till befintligt radiatorsystem i källare. Eventuellt kan kunden stå för shunt och övrigt material. Ny rördragning till befintlig panna i källarvåning.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det verkar som ett skadat vattenlås vid diskbänk. Vatten går över från ena diskhon till den andra och rinner ur långsamt. Vredet på kranen har ingen verkan.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Vi har en kolonistuga inom Valla koloniträdgårdar med indraget vatten och avlopp i ett litet kök. Avloppet "smygläcker". Röret verkar vara av gjutjärn och behöver sannolikt bytas mot plast, om möjligt.

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan