Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ljusnarsberg

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Ljusnarsberg. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskoga

Flytthjälp

Hallsberg

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskoga

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ljusnarsberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ljusnarsberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ljusnarsberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ljusnarsberg

AB Storå Rör

Smältaregatan 2, Kopparberg

0580 - 10205

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Örebro län
 • Ljusnarsbergs kommun

Kommuninformation

Ljusnarsberg kommun som ligger i Örebro län och i Västmanland har ca 5100 invånare. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi renoverar vår sommarstuga i Lunedet och har precis satt in ett nytt kök. Tidigare i vår grävdes det avlopp fram till stugan och vi önskar nu koppla på både köket och en toalett till detta. Har bilder och filmer som beskriver med ingående vad exakt vi vill få gjort.

  Karlskoga
 • Flytthjälp

  Urkoppling av tvättmaskin och diskmaskin pga flytt och sedan installation.

  Hallsberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande vattenutkastare.

  Karlskoga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag hade en gammal diskmaskin som gick sönder. Önskar hjälp med installation av den nya. Mvh

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en pelletspanna strax norr om Örebro. Nybyggnad av äldrehus. Det finns nytt pelletsförråd och kulvertar men ingen panna eller skorsten.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har problem med vatten trycket. Bara några dagar efter att vi har mer luft i hydroforen har vi samma problem igen. ”Blåsan” i hydroforen är bara två år gammal.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läcker ifrån vårat rör från slasken, så vi får vatten i skåpet där sophinkarna står. Upptäckte detta för tre dagar sen, vi har försökt skruvat år ledningarna men det kommer vatten från nåt ställe iaf. Vi tror vi har hittat stället där det läcker men blir osäkra.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan