Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Lomma

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Lomma? Lugn, vi hjälper dig. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Kristianstad

Vatten / Avlopp

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Lomma. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lomma finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Lomma som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Lomma

Hernemyr VVS Konsult

Solskensgatan 7, Svedala, Svedala

040 - 404060

Ändra uppgifter

Lars-Åke Malmquist AB

Box 179, Lomma

040 - 410290

Ändra uppgifter

Lomma Lasses Rör o Svets

Box 92, Lomma

070 - 6413421

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 20400 invånare. Utmärkande för näringslivet är ett stort antal fåmansföretag, utöver det så är kommunen är största arbetsgivaren. För närvarande är bostadsbyggandet mycket omfattande i kommunen så det är en kommun som växer.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av handfat i toalett

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta köksblandare på diskbänken i köket

  Kristianstad
 • Vatten / Avlopp

  Har problem med avloppslukt i badrummet och lokaliserat det till golvbrunnen. Har köpt en ny insats/vattenlås då den gamla inte verkade hålla tätt. Den nya är av samma modell/storlek men går inte ner helt i golvbrunnen.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det gäller min sons bostadsrätt. Det luktar illa från avloppet i duschen som verkar vara ganska gammalt, vet inte om det finns något vattenlås eller det är något annat. Vore tacksam om någon kunde titta på det och också om man kunde byta gallret för avloppet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp med byte av 1st diskbänksblandare, 2st tvättställsblandare och 1st duschblandare i vår villa

  Eslöv
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bytta gamla vattenburen i huset byggde 1969

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Idag började det droppa brunaktigt vatten från taket på nedre botten. Jag antar att det läcker från ett elementrör på övervåningen eftersom det slutade droppa när jag sänkte trycket i axpansionskärlet. Nu behöver jag hjälp att laga felet.

  Skurup

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan