Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ludvika

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Ludvika. Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Smedjebacken

Vatten / Avlopp

Leksand

VVS-arbeten / Rördragning

Leksand

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ludvika. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ludvika finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ludvika som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ludvika

DIR Dala Industrirör AB

Erikas väg 5, Ludvika

070 - 7683424

Ändra uppgifter

Radiator VVS AB

Målarev 5, Ludvika

0240 - 13565

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Ludvika kommun ligger i södra Dalarna och har ca 25500 invånare. Många förknippar Ludvika med högteknologi och ABB, andra med mäktig natur och lugnt livstempo. Näringslivet består alltså av en betydande industri med bl.a. högteknologisk kraftindusti och bryggeri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min mamma behöver hjälp att slutföra indragning av tvättmaskin det saknas ett underrede att ställa tvättmaskinen på för att hyresvärden ska kunna godkänna detta, samt installera en diskmaskin, behövs ny kran till köket.

  Smedjebacken
 • Vatten / Avlopp

  Vi ska installera vatten och avlopp i hus som tidigare saknat detta. I byggnaden ska det byggas;Tvättstuga (2 st tvättmaskiner & 1 st tvättho) Badrum (dusch, handfat & toalett) Kök (diskho & diskmaskin)

  Leksand
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp med en toalettstolen som läcker. Är gammal så vi är osäkra om stolen går att rädda eller behöver bytas.

  Leksand
 • Vatten / Avlopp

  Sommarstuga ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Det finns egen borrad brunn med sommarvatten indraget till kök respektive varmvattenberedare, handfat och dusch i litet badrum, befintliga anslutningar ska ersättas av kommunalt vatten och avlopp. WC ska installeras (ersätta befintlig mulltoalett).

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenkran i kök. Ej droppande kran.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toan självspola behöver åtgärdas

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska byta ut en gammal duchblandare mot nyinköpt

  Ludvika

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan