Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Luleå

Letar du efter rörmokare i Luleå? Då är du på helt rätt ställe! Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Luleå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Luleå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Luleå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Luleå

Bengt Johanssons Rör AB

Magasinsg 17 A Luleå

0920 - 224200

Ändra uppgifter

Bergnäsets Rör AB

Vagng 23 Luleå

0920 - 15412

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Depåvägen 4 Luleå

0920 - 39900

Ändra uppgifter

Göte Riströms Rör AB

Torgg 27 Råneå

0924 - 10530

Ändra uppgifter

Lövuddens Rör

Bälingevägen 344 Luleå

070 - 3618864

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Luleå kommun ligger i Norrbotten och har ca 73400 invånare. Luleå har Sveriges enda tekniska universitet - Luleå tekniska universitet - med ca 12 000 studenter. Näringslivet har under många år dominerats av stålindustrin och har också en av landets största hamnar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppslukt i badrummet och utanför trappan vid huset

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Undersöka om utanpåliggande rör i badrum kan byggas in i väggen inför kakling

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Badrumsrenovering, nedmontering av befintligt kakel och golvmatta med tillhörande rör och inredning samt flytt av golvbrunn och justering av avlopp tvättmaskin.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver någon som kann dra vatten led Toallet. All armatur uppsats

  Kiruna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation utav dubbel kran (tvättmaskin + trädgårdsslang) samt installation utav frostsäker vattenkran av hög kvalité genom källarvägg till utsida fasad och dragning utav slang där mellan.

  Boden
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vi tänkte renovera köket och därmed skaffa en diskmaskin. Vi ska riva det gamla köket kring 15/16e Juni och det nya köket ska komma kring 17e Juni och det vi behöver hjälp med är såklart kopplingen av diskmaskin. Tack på förhand.

  Boden
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenutkast från fasad. Äldre byggnad med för tillgängliga i jordkällaren.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan