Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Lysekil

Försöker du hitta en rörmokare i Lysekil? Vi hjälper dig! Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Lysekil och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Partille

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Borås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Lysekil. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lysekil finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Lysekil som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Lysekil

Abe Wiab AB

Verkstadsg 4, Lysekil

0523 - 19990

Ändra uppgifter

Erling Ohlsson Rör AB

Box 802, Lysekil

0523 - 10985

Ändra uppgifter

Rörläggerifirma Magnar RönningaHB

Brastad 136 C, Brastad

0523 - 47071

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Lysekils kommun ligger vackert i havsbandet, mitt i Bohusläns skärgård och har ca 14600 invånare. Kommunen omfattas av en fastlandsdel med Stångenäset och Härnäset, samt en övärld med bland annat Skaftö och Gåsö. Dominerande inom näringslivet är industri, hamn och turism. Turismen av naturliga skäl då kommunen är ett semesterparadis för bla fritidsboende, båtägare och campinggäster på somrarna.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten kranen är sönder och behöver bytas. Kran har köpts.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra om rör i köket (troligtvis är det rör från källaren upp till elementen på andra våningen). Just nu sitter rören intill en bärande vägg som vi vill ta bort och vi behöver då dra om de existerande rören från källaren ca 1 meter från den bärande väggen).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska sätta in en diskmaskin och behöver att fixa allt så att det går att sätta till den. Den ska stå precis bredvid vår diskhon.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Demontera handfat+skåp och överskåp. Montera nytt handfat+skåp och spegel.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ny avlopp för tvättmaskin och dra nya vatten rör för tvättmaskin.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hi, my faucet in my kitchen is broken and snapped. I would like to change to a new one.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min köksblandare läcker vatten. Den har varit där sedan 2006. En Oras.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan