Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Malå

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Malå? Lugn, vi hjälper dig. Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Fastighetsskötsel

Skellefteå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Malå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Malå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Malå kommun ligger i Västerbottens län, väster om lapplandsgränsen och har ca 3300 invånare. Dominerande näringar i kommunen är trä, verkstad och georelaterade företag. Det bedrivs också rennäring i kommunen i stor omfattning.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utanpåliggande rör på toaletten behöver bytas pga. Skada. ( försäkringsärende) Tänkte passa på att byta plats på dusch i samma veva ( =mindre rördragning) Samt sätta ny komod med ny kran med bide’slang!

  Umeå
 • Fastighetsskötsel

  Byte av varmvattenberedare då den vi har läcker & ger inte det varmvatten vi vill ha.

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut badkar till dusch! Dragning av rör till blandare samt installation av ny blandare samt dusch.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta vedpanna köksnorah till braland c23.

  Malå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av norah kökspanna till braland c23

  Malå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett garage med ett loft ca 10 m från befintliga bostadshuset. Söker offert för att dra in vatten och avlopp till loftet för en toalett. Meddela gärna om ni även kan utföra badrumsbygget.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut befintliga vattenrör, då dessa spruckit av isbildning. . .

  Bjurholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan