Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Malå

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Malå? Lugn, vi hjälper dig. Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Skellefteå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Malå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Malå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Malå kommun ligger i Västerbottens län, väster om lapplandsgränsen och har ca 3300 invånare. Dominerande näringar i kommunen är trä, verkstad och georelaterade företag. Det bedrivs också rennäring i kommunen i stor omfattning.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill installera min luftvattenvärmepump (är redan installerad, ska kopplas på) efter min pelletspanna för att kunna få ned användningen av el-patronen. Vid installationen vill jag även förbereda för att koppla på kall och varmvatten för framtida förändringar i pannrummet (uthuset). Varm/kall-vattnet ska ha en stoppkran för enkel utbyggnad för framtiden.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalettstol som läcker när det fylls på vatten efter spolning

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera ny kran och blandare och flytta zink. Vi vill byta till en ny kran och samtidigt flytta läget ca 50 cm då vi ska byta zink och bänkskiva. Rören behöver därmed bytas ut till längre variant och kopplas ihop med ny kran.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har två toalett/badrum som behöver renoveras Badrum 1 på bottenvåning:Bredden 1,8m, längden 2,1m takhöjden 2,4m. idagsläget finns enduschsplats, en golvbrunn, ett toalettstol, ett tävttställ och en vattenbur (element) i badrummet.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande rör/koppling under köksblandare. Bytt blandare och bytt packning och rengjort där jag har kunnat, men utan förbättring. Läcker endast när det är fullt drag i båda hoarna.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dragning av vattenledning till tvättmaskin. 2-4 m beroende på var röret behöver dras ifrån. Det är 2 m till duschblandaren, 4 till handfatet.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En akut dragning av avlopp och inkommande vatten i ett rum för toa, dusch och tvättmaskin. Om någon vecka dragning av rör, installation av varmvattenberedare, ev värmekabel vattenrör.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan