Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Malmö

Tycker du det är tråkigt att leta efter rörmokare? Då är du helt rätt! Vi hjälper dig att hitta en i Malmö. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Bromölla

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Höganäs

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Malmö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malmö finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Malmö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Att anlita Rörmokare

En rörmokare kan förutom dra ledningar och rör utför andra jobb som t.ex. reparationer och installation av toaletter, duschar varmvattenberedare och filtreringssystem, de kan även rengöra avlopp, rörledningar och filtersystem. Skulle det bli t.ex.ett läckage, förkalkning kan de hjälpa dig.

Det är skönt att känna att man har möjlighet att anlita ett proffs, man är garanterad att man får arbetet utfört på korrekt sätt. Det är en del som tänker att de kan göra arbetet på egen hand och sparar pengar, det resulterar ofta till att det bara blir dyrare, det krävs mycket kunskap för att dra rör och ledningar och skulle det bli fel draget kan det ge katastrofala följder. Skulle det dessutom bli ett läckage eller liknande när du utfört arbetet själv så är det ofta försäkringsbolaget krånglar och du får stå för skadan själv. När du anlitar en rörmokare ser han till han du får rätt material och att arbetet utförs på rätt sätt och att arbetet och materialen håller länge. Det är ingen som vill gå runt och oroa sig för att ha läckande rör, tar du dessutom hjälp av en certifierad rörmokare har du en säkerhet på att arbetet blir bra, dagens rörmokare är väldigt välutbildade och mycket kunniga inom sina områden. Det är viktigt att du kollar upp företaget innan så du får en seriös hantverkare till ett bra pirs.

För att få behörig till att vara rörmokare krävs det att man har en utbildning, man kan välja mellan att ta en gymnasieutbildningen (energiprogrammet) eller ky-utbildning som båda ger behörighet. För att få full behörighet så krävs det minst 850 timmar praktik, den ska ske i fyra olika omgångar som totalt sträcker sig över 2 år. En del väljer att få sin behörighet genom att gå som en lärling i 5 år, som även innehåller 16 veckors teoretiskt utbildning. För att få ett certifikat så måste man minst gått som lärling i 8500 timmar. Det är dessutom en fördel om du fysiskt stark, bra på mattematik och att ha körkort då man behöver ta sig till olika arbetsplatser. Man behöver även kunna arbeta både självständigt och i grupp, beroende på vilka jobb som kommer in.

Malmö är Sveriges tredje största stad och det finns över 150 olika rörmokare, Det bor ungefär 300 000 människor i Malmö och landets största högskola ligger här, som har runt 25 000 studenter.

Visar alla Rörmokare i Malmö

AB Arildssons Rör

Flygplansgatan 15 Malmö

040 - 228500

Ändra uppgifter

AB I3AHCO Service

Stenyxegatan 24 Malmö

040 - 365180

Ändra uppgifter

AB Olas VVS

Spånehusvägen 97 Malmö

0765765005

Ändra uppgifter

AB Rörläggaren

Kantyxegatan 25 Malmö

040 - 987860

Ändra uppgifter

AG Malmström Rör AB

Västra Skrävlingevägen 4 B Malmö

040 - 151858

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, behöver rörmokare för att bytta kökskran.

  Bromölla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av varmvatten beredare

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Frånkoppling och bortagande (ut på tomten) av gammal VVB (1981) och installation av ny (egenförvärvad NIBE 200) inkl rördragningar + ny golvbrunn i samband med ny mattläggning.

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av VC stol högre handikapp byte av trädgårdskran

  Kävlinge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avinstallation av vattenburet element. Omdragning av rör från höger till vänster sida av väggen (kort avstånd/ändring) Installation av ett vattenburet element. Vi behöver även hjälp att felsöka ett vattenburet element som inte blir varmt.

  Hässleholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett ganska grovt kallvattenrör som löper längs taket i källaren. Från det går det vidare ett antal mindre rör upp i huset. Detta grövre matarröret har börjat läcka pga.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sommarstuga i Hästveda. Något fel på lufttrycket i hydroforen i källaren. För lite luft. ?

  Hässleholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan