Support information rormokare.se
icon Rörmokare.se
icon Rörmokare.se

Rörmokare i Malmö

Tycker du det är tråkigt att leta efter rörmokare? Då är du helt rätt! Vi hjälper dig att hitta en i Malmö. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

eller Välj från lista

Ifall du ser detta fält, vänligen lämna det tomt

Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner jag avtalsvillkoren

Den som gör en offertförfrågan godkänner att Snickare.se skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till oss och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Snickare.se är inte bunden att anlita ett företag som är anslutet till oss.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Vi garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Snickare.se respekterar integriteten hos dig som besöker vår webbplats.
All information som inhämtas om dig kommer i första hand att användas till att utföra de tjänster vi tillhandahåller och i andra hand till att förbättra de tjänster vi tillhandahåller.
Personuppgifter som inhämtas är information om dig som kan kopplas till dig personligen, som ditt namn, din adress, din e-postadress eller ditt telefonnummer.
Informationen kommer endast att delges till anslutna företag till Westcoast Digital AB / Comp Media AB (Snickare.se), annat användningsområde kan vara i samband med marknadsföringen av av tjänster inom Snickare.se.
Du har rätt att få reda på vilken information vi har om dig som person och att vid behov göra rättelser. Du har även rätt att be oss att inte använda informationen, ta kontakt med oss i så fall.

X
icon Rörmokare.se
Om rörmokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Malmö.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Malmö finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
rörmokarna i Malmö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

icon Rörmokare.se
Att anlita rörmokare

En rörmokare kan förutom dra ledningar och rör utför andra jobb som t.ex. reparationer och installation av toaletter, duschar varmvattenberedare och filtreringssystem, de kan även rengöra avlopp, rörledningar och filtersystem. Skulle det bli t.ex.ett läckage, förkalkning kan de hjälpa dig.

Det är skönt att känna att man har möjlighet att anlita ett proffs, man är garanterad att man får arbetet utfört på korrekt sätt. Det är en del som tänker att de kan göra arbetet på egen hand och sparar pengar, det resulterar ofta till att det bara blir dyrare, det krävs mycket kunskap för att dra rör och ledningar och skulle det bli fel draget kan det ge katastrofala följder. Skulle det dessutom bli ett läckage eller liknande när du utfört arbetet själv så är det ofta försäkringsbolaget krånglar och du får stå för skadan själv. När du anlitar en rörmokare ser han till han du får rätt material och att arbetet utförs på rätt sätt och att arbetet och materialen håller länge. Det är ingen som vill gå runt och oroa sig för att ha läckande rör, tar du dessutom hjälp av en certifierad rörmokare har du en säkerhet på att arbetet blir bra, dagens rörmokare är väldigt välutbildade och mycket kunniga inom sina områden. Det är viktigt att du kollar upp företaget innan så du får en seriös hantverkare till ett bra pirs.

För att få behörig till att vara rörmokare krävs det att man har en utbildning, man kan välja mellan att ta en gymnasieutbildningen (energiprogrammet) eller ky-utbildning som båda ger behörighet. För att få full behörighet så krävs det minst 850 timmar praktik, den ska ske i fyra olika omgångar som totalt sträcker sig över 2 år. En del väljer att få sin behörighet genom att gå som en lärling i 5 år, som även innehåller 16 veckors teoretiskt utbildning. För att få ett certifikat så måste man minst gått som lärling i 8500 timmar. Det är dessutom en fördel om du fysiskt stark, bra på mattematik och att ha körkort då man behöver ta sig till olika arbetsplatser. Man behöver även kunna arbeta både självständigt och i grupp, beroende på vilka jobb som kommer in.

Malmö är Sveriges tredje största stad och det finns över 150 olika rörmokare, Det bor ungefär 300 000 människor i Malmö och landets största högskola ligger här, som har runt 25 000 studenter.

Lägg till ditt företag i vårt register

Fyll i formuläret under för att lägga till ditt företag i vårt register.
I dagsläget finns det över 6100 företag i vårt register.

Genom att skicka in uppgifter om ett företag bekräftar ni att ni är ägare eller anställd på företaget som uppgifterna berör.

Ändra uppgifter på ditt företag

Sök efter ditt företag för att ändra eller lägga till uppgifter

 • AB Arildssons Rör

  • Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
  • Telefon: 040-228500
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • AB I3AHCO Service

  • Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
  • Telefon: 040-365180
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • AB Olas VVS

  • Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
  • Telefon: 0765765005
  • Medlem av
 • AB Rörläggaren

  • Adress: Kantyxegatan 25, Malmö
  • Telefon: 040-987860
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • AG Malmström Rör AB

  • Adress: Västra Skrävlingevägen 4 B, Malmö
  • Telefon: 040-151858
  • Medlem av
   VVS Företagen

Visar 5 företag