Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Malung

Tycker du det är tråkigt att leta efter rörmokare? Då är du helt rätt! Vi hjälper dig att hitta en i Malung. Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Vatten / Avlopp

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Malung. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malung finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Malung som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Malung

Ingemar Erikssons Rörledningsfirma AB

Vörderås 4, Transtrand

0280 - 22153

Ändra uppgifter

Installationsgruppen i Malung AB

Källvägen 15, Malung

0280 - 13075

Ändra uppgifter

Simonssons Rör AB

Skålmo 18, Lima

0280 - 31231

Ändra uppgifter

Filtrering

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Sommarstuga ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Det finns egen borrad brunn med sommarvatten indraget till kök respektive varmvattenberedare, handfat och dusch i litet badrum, befintliga anslutningar ska ersättas av kommunalt vatten och avlopp. WC ska installeras (ersätta befintlig mulltoalett).

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenkran i kök. Ej droppande kran.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toan självspola behöver åtgärdas

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska byta ut en gammal duchblandare mot nyinköpt

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett rinner, och låter. vill höra priset för att installera ny toalett - den jag har är så himla äckligt inuti från föra ägaren - jag har gjort rent så bra jag kan, och försökte sätta tillbaka delarna efteråt. hade fixat problemet för 2 dagar innan det började igen.

  Ludvika
 • Vatten / Avlopp

  Hej we have a problem Whit the rörsystem från badrummet till pannan, det läcker ganska mycket, vilket hindrar oss från att bygga upp tryck vid pannan, du kan komma och se och åtgärda problemet Gr. Hessel den yngre

  Malung
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av handfat och blandare. Handfat, blandare och bottenventil finnes.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan