Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mark

Behöver du en rörmokare? Vi har proffessionella yrkesmän i Mark. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Lysekil

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mark. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mark finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mark som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Mark

AB Bredin & Co

Muraregatan 1, Kinna

0320 - 18000

Ändra uppgifter

Björketorps VVS Service AB

Varbergsvägen 349, Björketorp

0320 - 60666

Ändra uppgifter

C2M Sprinkler AB

Box 139, Kinna

070 - 3281313

Ändra uppgifter

Helge Janebrand Rörläggeri AB

Kullavägen 1, Tostared

0320 - 62030

Ändra uppgifter

N.S.B.- Rörgruppen i Väst AB

Kinnamarksvägen 3, Kinna

0320 - 12391

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Marks kommun ligger i södra delen av Västergötland och är en del av Västra Götalands län. Kommunen bildades 1971 och har ca 33800 invånare. Näringslivet domineras av textil och inredningsföretag och det finns mycket olika småföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör och koppla in varmvatten från varmvattenberedare till köksbänk och handfat.

  Lysekil
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte ny tvättställ storlek 52X35 cm. Ny toastolen, byte duschblandare

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en diskmaskin vi behöver hjälp med att installera i vår lägenhet. Det är redan förberett för det då det suttit en diskmaskin installerad där av föregående hyresgäst.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenkranen i köket spiller vatten över köksbänken när vatten är på och av. Vatten spiller från basen, där kranen och köksbänken rör sig. Vi använder en trasa för att undvika att vatten sprider över köksbänken.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja få en vattenutkastare på gaveln av mitt hus. Jag har ingen erfarenhet av det här, men jag tror man bör kunna dra vatten via badrummet som är på andra sidan väggen.

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att koppla in en bänkdiskmaskin. Jag vill ha den kopplad till blandaren på ovansidan av diskbänken.

  Lidköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Översyn av rör i tvättstuga samt kostnadsuppskattning av arbete samt byte av golvbrunn.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan