Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mellerud

Söker du efter en rörmokare i Mellerud med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Mölndal

VVS-arbeten / Rördragning

Mölndal

VVS-arbeten / Rördragning

Kungälv

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mellerud. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mellerud finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mellerud som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Melleruds kommun ligger alldeles intill Vänern i Dalsland och har ca 9400 invånare. I kommunen finns många sjöar, mycket skog, stora delar brukad mark och även berg - Kroppefjäll. Inom näringslivet är det tillverkningsindustrin som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska installera tvättmaskin i vårt badrum och skulle behöva hjälp med att dra nya rör från den befintliga duschen till tvättmaskinen. Det är ca 3,3 m rör (i två hörn) samt installation av tappventil. Det nya röret ska kopplas på på röret som går till duschblandare.

  Mölndal
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill ha en vattenutkastare installerad. Vägg är lättbetong och tegel. Avstånd mellan befintligt rör för kallvatten och plats där vattenutkastare ska installeras är 2-3 meter.

  Mölndal
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av cirkulationspump i fritidshus. Hade tidigare en SMC Cadet 200-250V 50Hz (0 27A, 7. 5B 200V), som nu har gått sönder. Behöver hjälp att välja ut en lämplig modell att ersätta med och att installera den.

  Kungälv
 • Köksrenovering

  Hej jag vill byta ballofix på köksblandare

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av badtunna. Rördragning till källare. Isolering av rör.

  Lysekil
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver att byta kran i köket innan söndag 7/3.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver dra nya rör i badrummet.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan