Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mellerud

Söker du efter en rörmokare i Mellerud med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mellerud. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mellerud finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mellerud som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Melleruds kommun ligger alldeles intill Vänern i Dalsland och har ca 9400 invånare. I kommunen finns många sjöar, mycket skog, stora delar brukad mark och även berg - Kroppefjäll. Inom näringslivet är det tillverkningsindustrin som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Då det uppkommer ett störande oljud vid spolning av toaletten i badrummet önskar jag att någon kunde kolla på detta och åtgärda det.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett badrum med utomliggande rör som skall kaklas om. Kaklet skall sättas på det redan befintliga kaklet. Kan eventuellt behöva böja rören.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avlopp i köket där vattnet tar lång tid på sig att rinna ner.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Behov montering av diskbänk samt en utlagsbasck.

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har hål i en gammal gjutjärnsstam som går mellan kök och källare. Nya plaströr finns att ansluta till nere i källaren i en trumma i ett av badrummen. Röret från köket är ca 3 meter långt, delvis ingjutet i betong och behöver bilas bort.

  Härryda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tvättställsblandare i badrum. Har köpt in en Mora Cera B5 och material för montering (bl. a extra slang). Är inte säker på att jag har allt som behövs.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi har läckande handfatet i badrummet.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan