Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mjölby

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Mjölby? Lugn, vi hjälper dig. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Vatten / Avlopp

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mjölby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mjölby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mjölby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Mjölby kommun ligger i Östergötland och har länge varit en järnvägsknut som sammanbinder Södra stambanan med järnväg mot tex Hallsberg. Kommunen har ca 25600 invånare och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med min diskmaskin, den är från IKEA. Efter ca två tredjedelar av programmet så stannar den och det är vatten i botten. Jag tror slangarna behövs tömmas.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Läckage från kökskran. Rensa avlopp i handfat i två badrum.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toaletthandfat:Läckage från kran, vatten (lite)rinner längs rören ner på golvet. Åtgärd:

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Framdragning av el, vatten och installation av tvättmaskin. El och vatten är förberett i undertaket. Tråd ska redan vara dragen.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin, påkoppling för vatten ut saknas under diskhon

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill flytta tvättbänken i tvättstugan ca 10 cm till vänster. Rören till kranen behöver då förlängas. Jag vet inte exakt vilka rör eller delar som behövs så även material behövs.

  Linköping
 • Köksrenovering

  Installera och montera en diskmaskin där avloppsslangen gått sönder. Det är allt.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan