Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mölndal

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Mölndal? Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Vatten / Avlopp

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Mellerud

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mölndal. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mölndal finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mölndal som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Mölndal

AB Sörgårdens Rörläggeri

Box 88, Mölndal

031 - 270029

Ändra uppgifter

Göteborgs Rörläggeri AB

Gruvgatan 39 A, Västra

031 - 121000

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Kärrag 10, Mölndal

010 - 4752000

Ändra uppgifter

NVS Installation AB Region Brandskydd

Box 273, Mölndal

031 - 678400

Ändra uppgifter

NVS Installation AB, Sprinkler

Kärragatan 10, Mölndal

031 - 678400

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Mölndal kommun ligger en bit söder om Göteborg och har både storstadsbebyggelse, landsbygd och sjöar. I kommun bor strax under 60000 invånare och den bildades 1971. Närheten till Göteborg gör att många pendlar till sin arbeten dit, det egena näringslivet består mest av handel och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Jag behöver justera och rensa rör vid handfat och möjlig toalett.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny tvättmaskin.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta vattenburet element plus kolla rör mellan elementen i huset

  Mellerud
 • Vatten / Avlopp

  Vi har ett droppande kran i badrummet. Hur hårt man än vrider kranen så droppar den. Har gjort länge men min man är osäker m man kan byta packningen?

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har renoverat köket behöver ny rördragning till diskhon 1. 5m frän väggen ny dragning i bänkskåp

  Borås
 • Vatten / Avlopp

  Vi har en sommarstuga i Bräcke på Orust och har börjat bygga ett attefallshus på tomten. Nu är planen att en grävfirma ska gräva ner vatten och avloppsrör, från det stora huset till attefallshuset. Men vi behöver en rörmokare som ansluter vattenledningen inne i stora huset, och drar in rör från kanten på attefallshuset upp i själva huset.

  Orust
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar offert på följande:Installation av en mindre varmvatten beredare i liten stuga på 18 kvm (varmvattnet ska går till både badrum och kök). Och dra om inkommande vatten, samt flytta avlopp.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan