Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Mora

Söker du efter en rörmokare i Mora med omnejd? Då har du kommit rätt! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Smedjebacken

Vatten / Avlopp

Leksand

VVS-arbeten / Rördragning

Leksand

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Mora. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mora finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Mora som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Mora

Eklunds VVS AB

Skolvägen 6, Mora

0250 - 13790

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Bergsängs Backar 18, Leksand

010 - 4753710

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB, Erikssons Rör

Utmelandsvägen 2, Mora

0250 - 16070

Ändra uppgifter

Åke Lindkvist Rör AB

Gruvvägen 3, Mora

0250 - 15725

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Mora kommun ligger i Dalarna och har ca 20100 invånare. Kommunen är känd för sin hantverkarskicklighet, tex morakniven och dalahästen. Kommunen har gamla anor inom snickeri och sniderarbeten och därför dominerar tillverkningsindustrin i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min mamma behöver hjälp att slutföra indragning av tvättmaskin det saknas ett underrede att ställa tvättmaskinen på för att hyresvärden ska kunna godkänna detta, samt installera en diskmaskin, behövs ny kran till köket.

  Smedjebacken
 • Vatten / Avlopp

  Vi ska installera vatten och avlopp i hus som tidigare saknat detta. I byggnaden ska det byggas;Tvättstuga (2 st tvättmaskiner & 1 st tvättho) Badrum (dusch, handfat & toalett) Kök (diskho & diskmaskin)

  Leksand
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp med en toalettstolen som läcker. Är gammal så vi är osäkra om stolen går att rädda eller behöver bytas.

  Leksand
 • Vatten / Avlopp

  Sommarstuga ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Det finns egen borrad brunn med sommarvatten indraget till kök respektive varmvattenberedare, handfat och dusch i litet badrum, befintliga anslutningar ska ersättas av kommunalt vatten och avlopp. WC ska installeras (ersätta befintlig mulltoalett).

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenkran i kök. Ej droppande kran.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toan självspola behöver åtgärdas

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska byta ut en gammal duchblandare mot nyinköpt

  Ludvika

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan