Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Motala

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Motala. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Mjölby

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Motala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Motala finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Motala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Motala

Borensbergs Rör AB

Fågelsjövägen 24 Borensberg

0141 - 41910

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Vintergatan 15 Motala

0141 - 50060

Ändra uppgifter

Tjällmo Vatten & Värme AB

Länsvägen 58 Tjällmo

0141 - 62090

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Dynamovägen 5 Motala

0141 - 216220

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Motala kommun ligger i Östergötland mellan sjöarna Boren och Vättern och intill Göta kanal. Kommunen har ca 41900 invånare och är en gammal industrikommun. Industrin dominerar än idag näringslivet och det finns flera stora industriföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att ta bort en dusch kabin och installera en dusch. Sätta upp en dusch vägg och ev ta bort en tvättmaskin

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska bygga ett nytt hus 1,5 plan den ska vara 170 m2 så vi behöver golvvärme nere och uppe eller nere golvvärme och uppe element. Skicka både alternativ. Tack

  Mjölby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskmaskin i köket

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att installera en förbränningstoalett (Cinderella Comfort) i min stuga. Helst v. 39.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  5 st element/radiatorer måste tas bort i gammal villa p. g. a. renovering av väggar. Framåt kan även fler element behöva tas bort p. g. a.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Initialt behövs alla radiatorer tas bort på ett våningsplan, detta för att underlägga renovering (målning etc). Senare kommer arbete behövas med att sätta tillbaka radiatorerna. På sikt finns ett större (liknande) behov, på flera våningsplan.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande kran i badrum, ev byte av kran i köket

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan