Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Nacka

Behöver du en rörmokare? Vi har proffessionella yrkesmän i Nacka. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i September 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Täby

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Nacka. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nacka finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Nacka som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Nacka

AB Nacka Rör

Rådjursv 4, Nacka

08 - 7160565

Ändra uppgifter

Björn Franzéns Rör AB

Vikingavägen 5, Saltsjöbaden

08 - 7171724

Ändra uppgifter

Dovhjorts VVS

Roddarv 25, Saltsjö

08 - 7154283

Ändra uppgifter

Jensens Rör AB

Värmdövägen 253, Nacka

08 - 7150533

Ändra uppgifter

Johan & Tommy S Rörservice AB

Skogsviolensväg 11, Saltsjö

070 - 7615172

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har fått leverans av ny diskmaskin men de sa att vi behöver ett rör med kallvatten, just nu tar diskmaskinen in varmvatten.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett samsumg Side by side kyldskåp där jag behöver koppla på vatten till. Det är alltså dra vatten undre diskon till kyldskåpet som står max 2 meter från diskbänken.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag behöver hjälp med att dra rördragning och installation av badrum och kök i en liten lägenhet i carport med toalett, dusch, tvättmaskin, handfat, varmvattenberedare, diskmaskin och diskho i kök. Hälsningar, Adam

  Täby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rensning av avlopp kök. Stoppet sitter längre ner i stammen. Stambyten planerat inom 6 mån.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av utkast montering av Ballofix på insidan

  Järfälla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag ska köpa en tvättmaskin (H85cmB60CMD38cm) och vill installera denna. Det har ej funnits en tvättmaskin där innan men det finns tillgång till vatten och avlopp finns i det tänkta utrymmet (bakom maskinen) samt att jag har tillgång till huvudavstängningsventilen för vattnet. Det finns eluttag i badrummet som man troligtvis kommer behöva dra en ny ledning(förlängning på till maskinen?).

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av vattenreningsfilter från Vattenreningsbyrån AB. Ska ske i källaren i relativt nybyggt hus (2019) med egen brunn på Munsö. Det är ett helautomatiskt avjärningsfilter typ A10 med luftblandare BL-3 och ett helautomatiskt avhärdningsfilter typ Mjukis 14.

  Täby

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan