Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Norrbotten

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Fastighetsskötsel

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

KOMMUNER I Norrbotten

Filtrering

Sökfilter

 • Norrbottens län

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Avloppet mellan köket och badrummet funkar ej, när jag diskar i köket så kommer maten upp i badrummet

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenskada med sprucken rör under brun i gyllestuga,

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Nedmontering av gammalt handfat och rör och uppmmontering av nytt handfat 2. Nedmontering av gammalt handfat som redan är urkopplad.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp att installera ny pump i en äldre avfallsbrunn. Pumpen används för att pumpa vidare allt avfall från köksavloppet, dusch och handfat men även grått avfall till en miljövänlig nyare brunn med dräneringsfunktion. Den äldre brunnen kommer att tömmas under dagen 220912 eftersom avfallet stannat upp där när pumpen inte fungerat.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar få termostatreglagen bytta/servade på elementen. Den saken man skruvar på för att reglera värmen, vet inte vad den heter :) Vattenburen värme, ca 18 st element. Olika storlekar.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ta bort luft från värmesystemet. Den vanliga öppningen av kranen på batteriet hjälper inte.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min köksblandare har plötsligt slutat fungera. Jag kan helt enkelt inte få vattnet att rinna. Jag ska renovera köket inom nåt år, men inte nu, så jag skulle vilja ha en ny blandare så billigt som möjligt.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan