Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Norrtälje

Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Vallentuna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Norrtälje. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Norrtälje finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Norrtälje som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Norrtälje

Görla VVS AB

Gäddvägen 6, Norrtälje

0176 - 13105

Ändra uppgifter

Haga VVS Installationer

RÖ Haga Pl 7630, Rimbo

070 - 44174897

Ändra uppgifter

Hallstaviks VVS Stefan Larsson AB

Rörvägen 2, Hallstavik

0175 - 21664

Ändra uppgifter

NM Rörservice AB

Abborrvägen 12, Norrtälje

0176 - 224700

Ändra uppgifter

NVS Installation AB, Bror Nilssons Rör

Vegagatan10, Norrtälje

010 - 4753280

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Norrtälje kommun ligger i Uppland i Stockholms län och har ca 55500 invånare. Staden kallas ibland roslagens huvudstad och har en omfattande skärgård. Närheten till Stockholm och Uppsala gör att många pendlar men det egena näringslivet består till största delen av service och tjänstesektorn.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kamerainspelning i avloppsrör ut mot samfällighet, flytta avlopp till ny position (uppbrutet golv, ej betong) samt temporär dragning av vatten med slang för att försörja resten av huset med vatten under renovering (allt vatten passerar badrummet).

  Vallentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag skulle vilja ha hjälp med att koppla in en diskmaskin. Det finns i dagsläget ingen diskmaskin på platsen där den nya skall stå men diskmaskinen skall stå precis bredvid köksblandaren, så det är en kort anslutning som behöver göras. Mvh, Amanda

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin i kök som är utrustat för diskmaskin men inte haft det tidigare.

  Stockholm
 • Fastighetsförvaltning

  Förlängning av slangar och installation av äldre Bosch diskmaskin i lägenhet i Hägerstensåsen.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi bygger ett nytt hus på 2,5 våningar. Huset ligger i en sluttning så våning ett är helt förskjuten från de andra våningarna. Vi skall installera allt i huset, luft-vattenvärmepump med golvvärme.

  Tyresö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av elpanna för vattenburen värme med vattenberedare.

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera vattenuttag(?) så att man kan ha en tvättmaskin i badrummet.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan