Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Norsjö

Är du i behov av en rörmokare i Norsjö? Då kan du sluta leta. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Vatten / Avlopp

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Norsjö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Norsjö finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Norsjö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Norsjö kommun är en ganska liten kommun som ligger i Västerbotten och har ca 4300 invånare. Det finns mycket skog, sjöar och åar i landskapet. Näringslivet är ganska differentierat men de flesta jobbar inom industrisektorn och gruvnäringen. PÅ senare tid har även turismens betydelse ökat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Myresjöhus byggt 2007. Har golvvärme i hela nedervåningen men badrumsgolvet är kallt. Detta trots att ventilen verkar stå uppe.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Rinnande toalett. Entréplan i radhus. Bråttom. Tack.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i radhus från 1967 på Mariehem. Jag har rivit ut den gamla tvätthon i tvättstugan och pluggat varm- och kallvattenrören. Det jag behöver hjälp med är att korta dem nere vid golvet med ventiler (typ ballofix) monterade, för senare anslutning till ny bänk.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av ny varmvattenberedare i ny litet badrum/toa. Vvb sitter på väggen. 1 meter från slang till vvb.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering varmvattenberedare vägghängd samt lite rördragning

  Skellefteå
 • Relining / Stamspolning

  Hej jag har dålig avrinning på två toaletter. den ena helstopp. jag bor på isgränd 83 skellefteå

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flyttning av varmvattenberedare c:a 90 cm på samma vägg. Varmvattenberedaren nu placerad över toalettstol och skall placeras över sittbadkar. Beredaren värms med el och nuvarande el-uttag bedöms kunna användas efter flytten.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan