Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Nyköping

Sluta jaga rörmokare i Nyköping, låt dom jaga dig istället. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Nyköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Nyköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nyköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Nyköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Nyköping

Br. Lundqvist Värme & Vatten i Nyköping AB

Gasverksvägen 5 Nyköping

0155 - 268025

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Gasverksvägen 15 Nyköping

0155 - 256900

Ändra uppgifter

Ce Sprinkler AB

Idbäcksvägen 8 B Nyköping

0155 - 205580

Ändra uppgifter

Enstaberga Rörlednings AB

Ekstigen 1 Enstaberga

0155 - 57335

Ändra uppgifter

Karlssons Rör i Nyköping AB

Ringv 47 Nyköping

0155 - 282300

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Nyköpings kommun

Kommuninformation

Nyköping är en mellanstor kommun med knappt 51000 invånare som är belägen vid kusten i Södermanland, ca 10 mil från Stockholm. Näringslivet är utspritt över många olika områden. Nyköping har en variationsrik skärgård.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Att installera ny WC-stol samt byte av vattenventil till samma toalett.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Byte av konsoll i ett hus byggd 1960-talet. Sevab vill byta vattenmätare men innan måste konsollen bytas.

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett element i ett badrum som är 60x60 enkel fläns men skulle vilja ha ett effektivare Badrummet är ca. 6 kvadrat Önskar få pris

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Gammalt hus på 80 kvm som endast haft sommarvatten ska renoveras. På nedre plan skall kök och badrum med dusch och handfat byggas. Toaletten är enskilt och kommer vara en torrtoa.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installationer av en ny varmvatten beredare, eventuellt en NIBE EMINENT koppar 100 L. Samt en ny toalett IFÖ SPIRA och rör dragningar in till samtliga utrymmen så som duschen och köket, självklart till rummet där varmvatten beredaren ska hänga. Tanken är att VVS företaget håller med material, en golvbrunn ska också på plats. .

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny varmvattenberedare. Har gammal 25 liters installerad. Har fått en några år gammal 60 liters som vi vill ha installerad

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera bort diskho i tvättstugan ca 50x 50cm stor. förbereda installation för ny tvättmaskin. Dra vatten till kaffeautomaten i köket.

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan