Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Nykvarn

Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Sundbyberg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Nykvarn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nykvarn finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Nykvarn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Nykvarn kommun i Södermanland är en ganska ny kommun då den bildades så sent som 1991. Det bor ca 9000 invånare där och består av småkuperad terräng. Nykvarn är en gammal bruksbygd men nu är näringslivet differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  VVS, rör- och golvarbete inför byggande av tvättstuga i källare. Installation av nya golvbrunnar. Rörläggning av nya rör som ska anslutas till en framtida vask, tvättmaskin och torktumlare.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett mindre installationsjobb:- Sätta upp duschhörn i glas - Byta duscharmatur - Byta blandare vid handfat

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Klagomål på att mitt varmvatten läcker så grannarna får problem. Varmvatten istället för enbart kallvatten i kranen alltså- obs inget vattenläckage utan ”läckage” i rören som jag förstod det. Kallvattnet blandas med varmvatten (efter ett stambyte)

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hjälp med att byta ut toastol

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av levererad diskmaskin Bosch SMU46CW00S. Bortfraktning av gamla maskinen stående i trapphuset

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avlopp i kök samt dusch

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har haft en vattenläcka i köket och mitt golv ska bytas. Innan nytt golv så måste jag byta en del på avloppet och även en ny blandare behövs så det inte blir mera vattenskada i köket

  Sollentuna

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan