Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Nynäshamn

Behöver du en rörmokare? Vi har proffessionella yrkesmän i Nynäshamn. Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Nynäshamn och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Sundbyberg

VVS-arbeten / Rördragning

Salem

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Nynäshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nynäshamn finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Nynäshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Nynäshamn

Rörteamet Södertörn AB

Konsul Johnsons väg 7, Nynäshamn

08 - 52020151

Ändra uppgifter

Sorunda Rörlednings AB

Porthus 11, Sorunda

08 - 53040134

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB, Industri Nynäshamn

Nynäsvägen 2, Nynäshamn

08 - 52020241

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Nynäshamns kommun ligger i Södermanland och har ca 25000 invånare. Det är en kustkommun och för många är kommunen mest känd för sin färjetrafik till Visby. Näringslivet är fokuserat på diverse tillverkningsföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett mindre installationsjobb:- Sätta upp duschhörn i glas - Byta duscharmatur - Byta blandare vid handfat

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Klagomål på att mitt varmvatten läcker så grannarna får problem. Varmvatten istället för enbart kallvatten i kranen alltså- obs inget vattenläckage utan ”läckage” i rören som jag förstod det. Kallvattnet blandas med varmvatten (efter ett stambyte)

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hjälp med att byta ut toastol

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av levererad diskmaskin Bosch SMU46CW00S. Bortfraktning av gamla maskinen stående i trapphuset

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avlopp i kök samt dusch

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har haft en vattenläcka i köket och mitt golv ska bytas. Innan nytt golv så måste jag byta en del på avloppet och även en ny blandare behövs så det inte blir mera vattenskada i köket

  Sollentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande spolning toa Gustavsberg 325X

  Huddinge

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan