Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ockelbo

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Ockelbo, då behöver du inte leta mer. Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Ockelbo och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Vatten / Avlopp

Hudiksvall

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ockelbo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ockelbo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ockelbo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Ockelbo kommun

Kommuninformation

Ockelbo kommun ligger i Gästrikland och Hälsingland och har ca 6000 invånare. Landskapet består av mycket sjöar och myrar. Numera är kommunen känd för Daniel som är vår kronprinsessas blivande make. Näringslivet består mest av service och tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  När jag kör tvättmaskinen så rinner vattnet undan väldigt långsamt helt plötsligt, måste sitta och ösa ur golvbrunnen för hand för att det inte ska bli översvämning på golvet.

  Hudiksvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av rör på båda sidor om vattenmätaren. Det är dags för byte av vattenmätare och de kopplingar som sitter på varsin sida om befintlig mätare är angripna av kalk och risken är att röret går sönder då man försöker lossa kopplingarna. Samtidigt ska den nya mätaren säkras med en konsol som ska fästas i väggen.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har eget hus. Egen brunn. Vattenberedare.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill att ni byter termostater till elementen på Postvägen i Ramsjö. 1950-talare. aRamsjö bygderåd , 0768327367,har nyckel till villan Torbjörn Bäcklund,0708458615,Västerås

  Ljusdal
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av två ventiler. En som sitter före samt en efter vattenmätare vilken är monterad i en vattenmätarkonsol.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett badrum som i dagsläget har badkar, men skulle vilja byta till dusch samt tvättmaskin. Det ska vara förberett för att koppla in tvättmaskin. Badrummet är litet och bor i lägenhet.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta en ventil som inte går att stänga av. Ventilen sitter innan vattenmätaren.

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan